MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı Küçük Yalancılar final bölümüyle veda etti

Yaz dizisi Tatlı Küçük Yalancılar final bölümüyle ekranlara veda etti. Son kez izleyicilerin karşısına çıkan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin bu bölümünde A. Açelya'yı katil, diğerlerini ise onun suç ortağı gibi gösterdi. Tatlı Küçük Yalancılar 13. bölüm yine izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

O 3 Turkey Medya yapımı olan ve Türkiye'ye Elif Usman Ergüden tarafından Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi final bölümü ile son kez izleyicilerin karşısına çıktı. Farklı hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlayan dizinin bu bölümünde A. planını uygulamaya koydu ve Açelya'yı katil olarak, diğerlerini ise onun suç ortağı olarak göstermeye çalıştı Başrollerini Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Burak Deniz ve Merve Çağıran'ın paylaştığı Tatlı Küçük Yalancılar 13. final bölümüyle dün akşam saat 20.00'da Star Tv'de ekrana geldi. İşte dizinin final bölümü hakkında detaylar...

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR FİNAL BÖLÜMÜ

Açelya'yı ararken Müge'nin cesedini bulan Aslı, Selin, Ebru ve Hande'ye, her şeyden habersiz haldeki Açelya da katıldı. Evin bahçesindeki mezarın başında şaşkın halde kalakalmış beş kız daha neler olduğunu anlayamadan, yaklaşan siren sesleri, onları bekleyen felaketin habercisi gibiydi. Kendilerini önce karakolda, yine Komiser Vecip'in karşısında buldular. Üstelik şimdiye kadar olduğundan çok daha kötü durumdadırlar. A., şimdi de Açelya'yı katil, diğerlerini de suç ortağı gibi göstermekteydi.

Kızlar nezarette geçirdikleri geceden sonra, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme neticesinde kendilerini bu kez de cezaevinde buldular. Diğer yandan herkes onların dışarıya çıkması için çabalamaya başlamıştı. Vildan kızların avukatlığını üstlenirken, Barış ve Toprak da yasa dışı sayılabilecek yollarla, kızları aklayacak deliller bulma çabasındaydı. Bu sırada Cesur'un Açelya aleyhinde verdiği ifadeyi öğrenip onun peşine düştüler. Eren'i öldürenin Ilgaz olduğu ortaya çıkınca Güven de aklanmıştı. İşine geri döndü ve o da kızların davasıyla ilgilenmeye başladı. Bu amaç doğrultusunda Toprak ve Barış'la beraber hareket edecekti.

Hapishane hayatı kızları epeyce zorlamaktaydı. Halime isimli bir mahkum onlara kafayı takmış durumdaydı. Bitip tükenmek bilmeyen istekleriyle, Selin'in isyan etmesine sebep olacaktı. Bu da, işlerin kızlar için daha tehlikeli bir hale gelmesiyle sonuçlanacaktı. Eğer bir mucize olmazsa o koğuştan sağ çıkmaları mümkün görünmemekteydi. Kabus gibi geçen on günün ardından "mucize" gerçekleşti. A. artık bu oyunu bitirmeye karar vermişti ve kızlar için düşündüğü son durak hapishane değil ölümdü. Öncesinde de karşılarına çıkacak, soruları cevaplayacak, tüm gerçekleri açıklayacaktı. Sonunda A. ile tanışma ve yüzleşme vakti gelmişti!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler