MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teen Wolf 5. sezon 1. bölümü nefesleri kesti

Mtv ekranlarının sevilen dizisi Teen Wolf 5. sezon ilk bölümüyle uzun süre sonra ekranlara geldi. 29-30 Haziran akşamı yayınlanan Teen Wolf 5. sezon 1. bölümü nefesleri kesti.

Sabırsızlıkla beklenen Teen Wolf 5. sezon 1. bölümüyle tekrar izleyicilerine "merhaba" dedi. Ekran hayatına uzun bir ara vererek tatile giren dizinin yeni sezonu bomba gibi gelişmeleriyle ekranlara geldi. MTV'nin merakla beklenen dizisi Teen Wolf yeni sezonunun ilk bölümü hakkında ipuçları veren fragmanı dizinin fenomenlerini heyecanlandırmıştı. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf 5. sezon ilk bölümü yepyeni maceraları ve önceki sezonlardan daha karanlık düşmanlarıyla geri döndü. Teen Wolf 5. sezon ilk bölümü 29 ve 30 Haziran günü MTV''de yayınlandı.

TEEN WOLF 5. SEZON GELİŞMELERİ

Teen Wolf 5. sezon yeni bölümlerinde kurtların yeni düşmanları ekrana gelirken, öbür yandan da kapkaranlık bir atmosfer izleyicilerinin karşısına çıktt. Sevilen dizinin yapımcısı Jeff Davis, bu sezonda genç kurtların artık birer yetişkin olmaya başladığını ve yeni düşman ve canavarlarla karşılaşacaklarını ifade etmişti. Daha önce hiç görmediğiniz bir yaratık Teen Wolf 5. sezon 1. bölümüne damga vuran ilk detay oldu. Sevgiyle anılan kurt Rave ise yaratıcıları ile bir araya geldi, o sırada Scott henüz karanlıkta değildi. Teen Wolf 5. sezon ilk bölümünde yeni tehlikeler henüz tam olarak yüzünü göstermediği için Scott henüz korkunç bir durumla karşı karşıya gelmedi. Bu sırada 4. sınıftayken tanıştıkları Theo birkaç yıl sonra geri döner ve Scott'un ekibine katılmak ister ancak ona güvenmeyen biri vardır: Stiles! Stiles, Theo'nun ekibe katılmasına engel olabilecek mi? Teen Wolf yeni bölümlerinde belli olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler