MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Teen Wolf 5. sezon 3. bölümde neler oldu' Mynet'te

'Teen Wolf 5. sezon bölümleri nefes kesen sahneleriyle ekrana gelmeye devam etti. 7 Temmuz akşamı ekrana gelen Teen Wolf 5. sezon 3. bölümünde neler oldu?

Sabırsızlıkla beklenen Teen Wolf 5. sezon 3. bölümüyle tekrar izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekran hayatına uzun bir ara vererek tatile giren dizinin yeni sezonu bomba gibi gelişmeleriyle ekranlara gelmeye devam edecek. MTV'nin merakla beklenen dizisi Teen Wolf yeni sezonunun 3. bölümü hakkında ipuçları veren fragmanı dizinin fenomenlerini heyecanlandırdı. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf 5. sezonu 7 Temmuz akşamı kaldığı yerden devam ett.

TEEN WOLF 5. SEZON 3. BÖLÜM ÖZETİ

"Genç Kurt" Tracy, Teen Wolf 5. sezonun son bölümünde kurda dönüştğ ve Theo büyük sırları olduğunu açığa çıkarmak için hamleler yapmaya hazırlandı. Dizinin izleyicileri 3. bölümde Şerif ile daha fazla karşılaştı. Scott ise annesiyle ilgili daha fazla şey öğrendi ancak Teen Wolf 3. bölümünde bu bilgileri kimden aldığı belli değil. Scott, annesi ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi mi? Hayin planlar içinde olan Theo emellerine ulaştı mı? Scott'un geçmişine dair sırlar ve yeni tehlikeler dizinin 7 Temmuz akşamında yayınlacak bölümünde açığa çıktı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler