MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teen Wolf 5. sezon 6. bölümde Stiles'e büyük sürpriz

Teen Wolf 5. sezon 6. bölümü 27 Temmuz'da MTV ekranlarına geldi. İlgiyle izlenen Teen Wolf 5. sezon son bölümde nefes kesen sahneler ekrana gelirken, son bölümün bombası Stiles'in annesini görmesi oldu.

MTV ekranlarının iddialı yapımlarından Teen Wolf 5. sezon 6. bölümü izleyicilerinin karşısına çarpıcı sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle çıktı. Ekranların en çok sevilen fantastik dizilerinden biri olan ve beş adet kurdun hikayesini anlatan Teen Wolf yeni bölümünde Dread Doktorlar hakkında daha fazla bilgi peşine düşen kurtlar umutsuzluğa düştü. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf 6. bölümü nefes kesen sahneleri, şaşırtıcı gelişmeleriyle 27 Temmuz'da MTV ekranlarına geldi.

TEEN WOLF 6. BÖLÜM ÖZETİ

Teen Wolf 5. sezon 6. bölümünde Scott'ın arkadaşları Dread Doktorlar hakkında daha fazla bilgi bulmaya çalışsa da umutsuz oldukları her hallerinden anlaşılıyordu. MTV'nin fenomen dizisi Teen Wolf yayınlanan son bölümünde Dr. Valack Dread Doktorlar hakkında hiçbir anısının zihninde olmadığını dile getirirken, 6. bölüm olan "Gerekli Okuma" bölümünde eski bir defterin ortaya çıkması garip olayların yaşanmasına neden oldu Teen Wolf 5. sezon son bölüme damga vuran bir diğer konu ise Stiles'in annesini görmesi oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler