MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teen Wolf 5. sezon 7. bölümde Scott'an büyük hamle

Teen Wolf 5. sezon 7. bölümü çarpıcı sahneleriyle yayınlandı. Mtv ekranlarının olay dizisi Teen Wolf 5. sezon son bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya geldi.

İlgiyle izlenen Teen Wolf 5. sezon 7. bölümü tansiyon yükselten sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ekranların en çok sevilen fantastik dizilerinden biri olan ve beş adet kurdun hikayesini anlatan Teen Wolf son bölümünde Dread doktorların açtığı duvar deliklerini buldu ve bu deliklerin ne olduğunu çözmeye çalışan Scott'un planları gecikti. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf 7. bölümü nefes kesen sahneleri, şaşırtıcı gelişmeleriyle 3 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlandı

TEEN WOLF 7. BÖLÜM ÖZETİ

Teen Wolf 5. sezon 7. bölümünde Dread doktorlar krizi devam ediyor. Scott Dread Doktorların açtığı duvar deliklerinin peşinde düştü ancak kötü adamlar onu durdurmaya çalıştılar.Scott, Dread Doktorlar'ın son kurbanını korumak isterken, planlarının gecikmesine neden oldu. Teen Wolf 5. sezon son bölümünde Scott, Dread Doktorlardan birini yakalamakta kararlı olduğunu "Eğer okulun içine kale yapamıyorsak, belki tuzak kurabiliriz." sözleriyle hissettirdi Peki, Scott amacına ulaşabildi mi?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler