MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teen Wolf 5. sezon ilk bölüm fragmanında sürpriz sahneler

Teen Wolf 5. sezon ilk bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Fenomen dizi Teen Wolf 5. sezon ilk bölüm fragmanında sürpriz gelişmelerin sinyalini verdi.

ABD yapımı fantastik gençlik dizisi Teen Wolf 5. sezonu 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 20 bölümünde oluşacak Teen Wolf 5. sezonu, Haziran ayı itibari ile fenomenleriyle buluşmaya devam edecek. MTV'nin beğenilen gençlik dizilerinden Teen Wolf 5. sezonu için geri sayım başladı. Her bölümünde ayrı bir macera yaşatan Teen Wolf'un hayranlarının aklında bıraktığı en büyük soru işareti ise 5. sezonun ne zaman çıkacağıydı. Gençlerin fenomen olduğu Teen Wolf 5. sezonu 29 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelmeye başlayacak. MTV Film Ödülleri gecesinde ilk görüntüleri ortaya çıkan , Teen Wolf 5. sezonunda genç kurtların başının fena halde dertte olduğunun sinyalini veriyor.

"Villiain" isimli 20 saniyelik videoda gençlerin yeni düşmanlarına dair izlenimler elde ederken, bir yandan da kapkaranlık bir atmosferin bizleri beklediğini görüyoruz. Dizinin yapımcısı Jeff Davis, bu sezonda genç kurtların artık birer yetişkin olmaya başladığını ve yeni düşman ve canavarlarla karşılaşacaklarını belirtti. Teen Wolf 5. sezonun 20 bölümden oluşacağı duyurulan Teen Wolf'ta, Tyler Hoechlin'in (Derek) dizinin ana kadrosundan ayrıldığı da belirtildi. 29 Haziran Pazartesi akşamı 5. sezon prömiyerini yapacak dizinin başrollerinde Tyler Posey (Scott), Dylan O'Brien (Stiles), Holland Roden (Lydia) gibi oyuncular yer alıyor.

TEEN WOLF KONUSU

1985 yapımı aynı adlı filmden esinlenerek hayata geçirildi. 2011 MTV Film Ödülleri'nin ardından 5 Temmuz 2011'de ilk gösterimini yaptı. Teen Wolf, Scott McCall (Tyler Posey) adında bir lise öğrencisinin ormanda dolaşırken bir kurt adam ısırılması sonucu yaşadıklarını anlatan doğaüstü draması. Scott, bir kurt adam olduğu gerçeğini, hayatı ve vücudundaki değişiklikler konusunda ona yardımcı olan en iyi arkadaşı Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) ve bir diğer gizemli kurt adam Derek Hale (Tyler Hoechlin) dışında herkesten saklayarak sıradan bir yaşam sürmeye çalışır.

Birinci sezonda, Scott aşkı ve bir kurtadam olarak yeni keşfettiği sorumlulukları arasında yapması gereken seçimle yüzleşir. Aşkını korumanın ve önceki ilişkileri ile yeni kurduğu ilişkileri dengelemenin bir yolunu bulmak zorundadır. Dizinin 2. sezonunun sonunda Jackson karakteri diziden ayrılmıştır. 3. sezon 23. bölümde de Allison Argent Karakteri ölmüştür.Isaac karakteri ise 3. sezonun sonunda ayrılmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler