MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teen Wolf 5. sezon 10. bölümüyle nefes kesen sezon finali

Mtv'nin fenomen dizisi Teen Wolf 5. sezon 10. bölümü ile sezona ara verdi. Teen Wolf 5. sezon son bölümü olan sezon finaline Theo ve Scott'un karşı karşıya geldiği sahne damga vurdu. İşte, Teen Wolf 5. sezon sezon finalinde yaşananlar!

Reytingleri alt üst eden fantastik dizilerin başında gelen ve beş genç kurdun hikayesini anlatan Teen Wolf 5. sezon 10. bölümü izleyicilerinin karşısına yine bomba sahneleriyle çıktı. Nefes kesen sezon finali bölümü de olan Teen Wolf 5. sezon 10. bölümüne kaybetmiş gibi görünen Scott ve ikiyüzlülüğüyle çıldırtan Theo'nun diyalogu damga vurdu. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf 5. sezon 10. bölümü şaşırtıcı gelişmeleriyle 24. Ağustos Pazartesi akşamı kendi kanalı Mtv'de ekrana geldi.

TEEN WOLF 5. SEZON 10. BÖLÜM ÖZETİ

Teen Wolf 5. sezon 10. bölümü olarak geçen "Astım Nöbeti" bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesmeyi başardı. Bu bölümde Theo'nun ikiyüzlülüğü izleyicileri çileden çıkarttı. Sevdiği arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşayan Scott ise sorunları gidermek için başka bir yol olduğu konusunda ısrarlıydı ancak yine de kaybetmiş gibi görünüyordu. Genç kurtların hayatta kalma mücadelesini anlatan dizinin bu bölümünde, ekran başındakiler Theo ile ilgili bir takım gerçeklere tanık oldular. Scott'un Allison ile ilgili anılarını canlandıran Theo, Teen Wolf 5. sezonun ekrana gelen son bölümünde; Malia'ya ise bir söz verdi, ona annesini öldürmesinde yardımcı olacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler