MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teoman'ın yeni aşkı sürpriz isim

Ünlü rock sanatçısı Teoman ve Pelin Batu aşkı gündeme bomba gibi düştü. Ayşe Kaya'dan boşandıktan sonra çapkınlığa dönen Teoman bu kez Pelin Batu ile yakalandı.

Rock müziğin sevilen ismi Teoman, Pelin Batu ile gecelerdeydi. Teoman Pelin Batu aşkı gün yüzüne çıktı. Taksim'deki Chanta adlı gece kulübünde düzenlenen "House of Black" adlı partiye birlikte gelen Teoman ve Pelin Batu, gecenin sonunda da içeriden beraber çıktı.Chanta Genel Koordinatörü Serkan Koca'nın ev sahipliği yaptığı partiye Teoman, Pelin Batu, Tuba Ünsal-Mirgün Cabas, Hatice Aslan, Sibel Tüzün, Koray Candemir gibi ünlü isimler katıldı.

Chanta'daki partiye Pelin Batu'yla katılan Teoman, çıkışta oyuncunun yanından uzaklaşmasını istedi. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Teoman, oyuncuyu "Pelin yanımda yürüme, ileriye git" diyerek uzaklaştırdı. Ünlü rock'çı, "Neden Pelin Hanım'la görüntülenmek istemiyorsunuz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Şimdi aşk falan dersiniz. O yüzden korktum."

TEOMAN KİMDİR?

İstanbul'un Tünel semtinde doğan Teoman, ailesinin tek çocuğudur. Avukat olan babası, sanatçı 2,5 yaşındayken ölmüştür. Boğaziçi Üniversitesi sosyoloji bölümünü bitirmiştir.

Sanatçı müzik kariyerine 1986 yılında kurduğu Mirage adlı grupta vokal yaparak başlamıştır. Grubun dağılmasından sonra ise Mavi Sakal, Indians, Black Rose, Işığın Yansıması gibi gruplarda çalışmıştır ve sonra müzik kariyerine solo çalışmalarıyla devam etmiştir.

"O" adlı ikinci albümü Universal Müzik ve NR1 Müzik etiketiyle çıkmıştır. 4 klip çekilen "O" albümünün müzik kanallarında ve radyolarda en çok istek alan şarkıları "Sus Konuşma", "O", "Bazı Yalanlar" ve "Gemiler" ile büyük çıkışını yapmıştır. 4 Ağustos 2011 Perşembe günü kendi web sitesinden yaptığı açıklamayla müziği bıraktığını duyurmuştur. 24 Kasım 2012 de yeniden müziğe döneceğini duyurmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler