MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Following 3. sezon yeni bölüm fragmanları yayınlandı

Ünlü bir seri katilin hikayesini anlatan The Following 3. sezon 12. ve 13. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin bu bölümünde ekip seri katile ulaşmak için elinden geleni yapacak. The Following 3. sezon yeni bölümlerine dair tüyolar haberimizin detayında.

Kevin Bacon, James Purefoy, Shawn Ashmore ve Sam Underwood gibi isimlerin yer aldığı The Following 3. sezon yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaki çarpıcı sahneler The Following yeni bölümlerine dair ipuçları veriyor. Dizinin bu bölümündeki beklenmedik ölümlerin ardındaki neden için her ipucu değerlendirilecek. Following 3. sezon 12. ve 13. bölümü 11 Mayıs'ta ekranlarda olacak.

Ryan Hardy, Joe'nun ölümündeki detayları araştırmaya devam edecek. Dram, çatışma ve Carroll'un ölümü üzerinde yoğunlaşan dizide yine bol gerilimli sahneler var. Ekip, Michael Ealy bağlantılı seri katilin bulunması için her şeyi yapacak. Theo ve Penny ise Strauss'un dergisinde bulunan koordinatları takip edecek.FBI ofisinde bulunan Daisy'nin laptopu casusluk davayası hakkında daha fazla ipucu elde edilebilmesine olanak sağlayacak. THE FOLLOWİNG KONUSU

Çok ünlü bir seri katil olan Joe Carrol, hücresinden kaçarak diğer seri katillerle iletişime geçebileceği bir ağ kurar. FBI, eski ajan Ryan Hardy'yi davaya danışmanlık yapması için göreve çağırır.9 yıl önce Carrol'u yakalayan, onun içini dışını bilen Ajan Hardy, artık dokuz yıl önceki çevikliğine sahip değildir. Hardy'nin davası onu hem fiziksel hem de zihinsel olarak yaralamıştır.

Bir ekiple beraber çalışmak zorunda kalan Hardy, uzun süre önce mesleği bırakması sebebiyle ekip tarafından çok saygı görmez. Ancak katil Carrol'ın kurduğu ağı ortaya çıkardıktan sonra, ekibe kendini kanıtlayan Hardy, Carrol'ın kaçışının gayet planlı olduğu gerçeği ile yüzleşir. Artık tek bir kişinin değil, adeta bir katiller ordusunun peşindedir. Ne yapıp edip, Carrol'ı tekrar deliğe tıkması gerek Hardy, bir yandan da onunla ilgili bir kitap yazmayı hayal eder.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler