MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 5. sezon 12. bölümde kilitli kapılar aralanıyor

Türkiye ve dünyada milyonlarca fanı bulunan The Walking Dead 5. sezon 12. bölüm ABD'de yayınlandı. Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan The Walking Dead 5. sezon 12. bölümde Aaron'un bahsettiği korunaklı kampa ulaşılıyor.

AMC'nin reyting rekorları kıran dizisi The Walkin Dead 5. sezon 12. bölümü ABD'nin FX kanalında yayıyınlandı. 13. bölümde final yapacak olan dizinin yeni bölümü yine nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Geçen bölümlerde ekibe yardım etmek isteyen Aaron'a kuşkuyla yaklaşan ekibin özellikle de Rick'in bu bölümde de kafasındaki soru işaretleri sürdü.

KAPI AÇILDI

The Walking Dead 12. bölümde Aaron'un teklifini kabul eden ekip yollara düştü. Aaron'dan nereye gittiklerine dair bir bilgi alamayan Rick ve Daryl'in kuşkuları iyice artsa da yapacak daha iyi bir planları yoktu. Aaron da gruba oldukça iyi davrandı. Rick bir yandan çocuklarının geleceğini göz önünde bulundurdu, diğer yandan da grubunu hayal kırıklığına uğratmak istemedi, bütün yük onun omuzlarındaymış gibi hissetti. Aaron cevapları Rick'i tatmin etmedi. Yeni bölümde kapının ardında yatan gerçek açığa çıktı. Aaron'un samimiliği gerçek miydi yoksa grubu yine kötü günler mi bekledi The Walking Dead 5. sezon 12. bölümde belli oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler