MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 5. sezon 13. bölümü nefes kesti

AMC'nin izlenme rekorları kıran dizisi The Walking Dead 5. sezon 13. bölümü ABD'de yayınlandı. Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan The Walking Dead 5. sezon 13. bölümde yeni yerlerine en çok zorlanan isim Sasha oldu. Öte yandan Daryl, Aaron'un teklifini kabul etti.

Türkiye ve dünyada ilgiyle takip edilen The Walking Dead, 5. sezon 13. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen The Walking Dead dizisinin 5. sezon 13. bölümü yayınlandı. ''Remember'' adlı bölümle izleyici karşısına çıkan dizide Rick ve ekibi yeni hayatlarına alışmaya çalıştı. Ancak normal onlar için artık daha farklı bir hal aldıkları için yeni yaşam onlara oldukça farklı geldi. Bu sezon final bölümünün 40 yerine 90 dakika olması bekleniyor. İzleyicisini bu haberle mutlu eden The Walking Dead 13. bölümü her zaman olduğu gibi yine nefes kesti.

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 13 BÖLÜM ÖZETİ

Rick ve grup yeni ortama alışması devam etti. Onlar için normale geri gitmek mümkün oldu mu? Daha doğrusu, onlar için normal nedir? Aaron'un yönlendirmesi sonucu Rick ve ekibi yeni kamp alanına ulaştı. Rick'i aylardır sakallı gören izleyiciler, onun sakalsız haline alışmakta zorlandı. Aylardır traş olamayan Rick'in bu haline alışmak zor gibi. Öte yandan Aaron ve arkadaşı iyi görünse de, gruptaki yetkili kişi Rick'i şüphelendirdi. Kamp alanıyla ilgili şüpheleri olan Daryl yeni yerlerine biraz daha alıştı. Sasha ise ortama alışmakta zorlandı. Grup daha tam olarak çözemese de yeni bir tehlikenin yaklaştığını hissetti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler