MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 5. sezon 15. bölüm nefes kesti

Merakla beklenen The Walking Dead 5. sezon 15. bölümüyle izleyenleriyle buluşmaya devam etti. Heyecan dolu anların yaşandığı The Walking Dead 5. sezon 15. bölümde grup hayatlarının aslında ne kadar büyük risk altında olduğunu fark ettiler.

AMC'nin izlenme rekorları kıran The Walking Dead son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Finale 1 bölüm kala heyecanın gittikçe arttığı The Walking Dead dizisinin 15. bölümü izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümü her zaman olduğu gibi nefes kesti. Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan dizinin 15. bölümü 22 Mart'ta ABD'de yayınlandı.

Geçen bölümde yeni bir zorlukla yüzleşmiş, yaşanan kayıplar moralleri iyice bozmuştu. Pederin grubun aleyhinde sözler sarf etmesi de beklenmedikti. Son bölümde ise grup, duvarların içinde bile güvenli olmadıklarını anladılar.

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 15. BÖLÜM ÖZETİ

Duvarın içi en az dışarısı kadar tehlikelidir. Grup, duvarların içinde bile hayatın o kadar güvenli olmadığını fark etti. Bu yeni yaşamın o kadar da korunaklı olmadığını fark eden Rick ve ekibi hayal kırıklıklarına bir yenisini ekledi. Bu olumsuzluklar Rick'in umutlarını kıracak mıdır merak konusu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler