MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 5. sezon finalinde nefesler tutuldu

The Walking Dead 5. sezon final bölümü ile milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. The Walking Dead 5. sezon final bölümünde; ölülerin kafalarına kazınan harflerin ve bağlanmış cesetin sırrı da oldukça meraklandırdı.

AMC'nin izlenme rekorları kıran The Walking Dead final bölümüyle sezonu kapattı. Aksiyon dolu gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı dizinin sezon finali yayınlandı. Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan The Walking Dead 5. sezon finali nefes kesti.

Bir sezonu 16 bölüm olarak belirlenen ancak bu kısacık sürede izleyiciyi oldukça heyecanlandıran dizi her zaman olduğu gibi meraklandırdı. Sezon finalinin 90 dakika olacağı dizi sevenlerine soluksuz izleyeceği anlar yaşatarak sezonu kapattı. 'Conquer' yani fethetmek anlamına gelen bölüm aslında dizinin finalinin gidişatını belirledi.

Merakla beklenen The Walking Dead 5. sezon 16. bölümde ipler kopma noktasına geldi. Rick, her şeyi göze aldı ve savaş başladı. Ancak bu savaşta ekibin Rick'in yanında yer alıp almadığı merak uyandırdı. Öte yandan Daryl ve Aaron, duvarların dışında bir gariplik fark etti. Ölülerin kafalarına kazınan harflerin ve bağlanmış cesetin sırrı da oldukça meraklandırdı.

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 15. BÖLÜM ÖZETİ
Duvarın içi en az dışarısı kadar tehlikelidir. Grup, duvarların içinde bile hayatın o kadar güvenli olmadığını fark etti. Bu yeni yaşamın o kadar da korunaklı olmadığını fark eden Rick ve ekibi hayal kırıklıklarına bir yenisini ekledi. Bu olumsuzluklar "Rick'in umutlarını kırdı mı?" merak konusu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler