MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon ilk bölümü nefesleri kesti

Dünya çapında ilgi odağı olan The Walking Dead 6. sezon 1. bölümüyle yeni sezon açılışını yaptı. The Walking Dead 6. sezon ilk bölümünde izleyiciler, nefes kesen sahnelere tanık oldu. İşte, The Walking Dead yeni sezon ilk bölümünde yaşananlar!

Robert Kirkman'ın çizgi roman serisinin ekrana uyarlanmış hali olan The Walking Dead 6. sezonu 1. bölümüyle başlıyor. Sevilen ABD dizisi The Walking Dead 6. sezon 1. bölümünde yaşanacaklar büyük bir merak konusu. Macera ve korku dolu sahneleriyle efsane diziler arasında yer almayı başaran The Walking Dead'in yeni sezon ilk bölümünde büyük sürprizler var. Amerika yayınından sadece 1 gün sonra FX Türkiye'de izleyebileceğiniz yılın en çok beklenen dizisinin baş yapımcısı ve yaratıcısı Robert Kirkman yeni sezonun çok şiddetli ve sert geçeceğini söylemişti. Sezon finali 16 milyona ulaşan dizinin 1,5 saat süren 6. sezon ilk bölümünde 654 zombi ile dizinin tarihi boyunca bir bölümde kullanılan en çok zombi sayısına ulaştı. Twitter'da TT listesine giren The Walking Dead 6. sezon 1. bölümüyle 12 Ekim Pazartesi akşamı kendi kanalı AMC'deydi!

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 1. BÖLÜMÜNDE YAŞANACAKLAR

Başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon ilk bölümünde Lennie James tarafından canlandırılan Morgan ön plandaydı! Genel olarak insanlar ve zombiler arasındaki etkileşim sağlam diyaloglarla işleneceği The Walking Dead yeni sezonunda; Morgan ile kavgaya tutuşan ve yenilen W yeni bölümlerde de karşımıza çıktı. Wolf Kurt olarak değerlendirilen W, Morgan'ı zor duruma düşürmek için fırsat kolladı. Ayrıca Rick, doktoru ve Walker'ı öldürmüştü. Kendi değerleri çerçevesinde karar almaktan kaçınmadı. Dayakçı doktorun ölümü birçok kişiyi memnun ederken, soğukkanlılığı dikkat çekmişti. Kurtarılmış bölgedekiler zombi saldırılarından korunmak için yeni önlemler aldı. Rick ve ekibin kalanı bölgeye saldırı düzenledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler