MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 11. bölümde şok gelişmeler

The Walking Dead 6. sezon 11. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni isimlerin dahil olmasıyla heyecan dozunu daha da arttıran The Walking Dead 6. sezonun 11. bölümünde Gregory bıçaklandı.

Tüm dünyada büyük bir heyecanla takip edilen The Walking Dead 6. sezon 11. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sıradan insanların zombiye dönüşümünü çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan kıyamet kurgusu The Walking Dead 6. sezon son bölümü ABD'de 28 Şubat Pazar günü günü, Türkiye'de ise 29 Şubat Pazartesi akşamı takipçileriyle buluştu. Alexandria'da yaşayan ve tanıdığımız birçok karakterin karanlık yüzüne şahit olmaya başladığımız The Walking Dead 6. sezon 11. bölümünde Rick ve Morgan'ın aralarındaki gerilim ön plana çıkmaya devam etti. Jesus karakteri ise bu bölümde daha etkin bir şekilde yer aldı. Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi iddialı isimlerin başrollerini paylaştığı The Walking Dead 6. sezon 11. bölümünde yaşanacaklar haberimizinde detayında!

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 11. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead 6. sezon'un geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümüne kadroya Jesus karakteri dahil olmuştu. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak için sokağa çıkan Darly ve Rick'in Jesus ile karşılaşması, dizinin takipçilerini heyecanlandırmıştı. Ayrıca Ricky ile Michonne arasındaki yakınlaşma da büyük bir sürpriz olmuştu. The Walking Dead 6. sezon 11. bölümü özellikle bu gelişmelerden sonra çok merak edildi. Jesus karakterinin dengeleri nasıl değiştireceği, Ricky ve Michonne arasındaki yakınlaşmanın nasıl seyredeceği The Walking Dead 6. sezon 11. bölümünde netleşti.Jesus'un yaşadığı yerde çıkan kargaşa esnasında Gregory bıçaklandı. Kavganın içine dalan Rick, Gregory'u bıçaklayan adamla birbirine girdi. Michonne, çıkan arbede de Rick'in boğazına bıçak dayanan ve onu öldürmekle tehdit eden adamın dikkatini dağıttı ve Rick adamı öldürdü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler