MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 12. bölümü nefes kesti

The Walking Dead 6. sezon 12ç bölümüyle yine kasıp kavurdu. İzlenme rekorları kıran dizinin "Not Tomorrow Yet" adlı bölümünde şaşırtıvcı gelişmeler vardı. İşte The Walking Dead 6. sezon 12. bölümünde yaşananlar!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir izleyici kitlesi olan The Walking Dead 6. sezon son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Dünyanın her yerinden dizi severlerin ilgisini çekmeyi başaran The Walking Dead 6. sezon "Not Tomorrow Yet" adlı 12. bölümünde çarpıcı gelişmeler vardı. Yeni karakterleri, fantastik senaryosu ve korku filmlerindeki zombileri anımsatan sahneleriyle devam eden The Walking Dead 6. sezon 12. bölümü 6 Mart Pazar günü ABD'de yayınlandı, Türkiye'de ise 7 Mart Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıktı.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 12. BÖLÜM ÖZETİ

Normal insanların zombiye dönüşmesini konu edinen The Walking Dead'ın 6. sezonun geçtiğimiz haftalardaki bölümünde kadroya dahil olan Jesus, Rick ve diğerlerinin başını belaya sokmuştu. Bu haftaki bölümde Jesus'un Rick ve arkadaşlarının başına neler getireceği merak konusuydu. The Walking Dead 12. bölümünde Hilltop yerleşkesinden erzak ihtiyaçlarını karşılayan Rick ve ekibi, Alexandria'ya döndü. Kilisede bir toplantı tertip eden Rick, herkese Maggie'nin Gregory ile yaptığı anlaşmadan bahsetti.Rick, Negan isimli kişinin Saviors isimli grubu ile savaşmak zorunda olduklarını, erzak ihtiyaçlarını giderebilmek için bu savaşı kazanmaları gerektiğini, Negan'ın grubunu öldürmedikleri takdirde, günün birinde Negan ve arkadaşlarının kendilerini bulacağını söyledi.Saviors grubunun yerini bilen kişiden bilgi alan Rick, Tobbie kurtarmak ve onları yok etmek için bir plan yaptı. Rick, Glenn, Daryl, Carol, Maggie, Abraham, Jesus, Tara ve ekibin diğer üyeleri Saviors'un yaşadığı yere doğru hareket ettiler.Saviors'un yaşadığı yerde öncelikle keşif gezisi yapan ekip, akşam Saviors'a saldırdı.. Hilltop'tan Tobbie'yi kurtardıktan sonra içeriye giren ekip, Saviors grubundaki kişileri sessizce öldürdü. Sasha ve Abraham'ı gören Saviors'dan biri alarma basarak, arkadaşlarına tehdit altında olduklarını bir şekilde duyurdu. Büyük bir kargaşa yaşanmasına neden olur. Dışarda nöbet bekleyen Carol ve Maggie, ekibe yardım etmek için harekete geçtiler. Sabaha kadar süren kapışmanın ardından Saviors'dan kaçmak isteyen birini yakalayan ekip, Carol ve Maggie'nin Saviors'un elinde olduğunu öğrendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler