MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 7. bölümü nefes kesti

The Walking Dead 6. sezon 7. bölümü izleyicilerini ekrana kilitledi. Gerilim ve korku severlerin vazgeçilmez dizilerinden olan The Walking Dead 6. sezon 7. bölümünde yine sürpriz gelişmeler vardı.

Gerilimli yüklü sahneleriyle tüm dünyada dikkat çeken The Walking Dead 6.sezon 7. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftaki bölümde sezon finaliyle izleyicilerini büyük bir merakta bırakan The Walking Dead 6. sezon son bölümünde Glenn'in ortaya çıkması bekleniyordu. Yayılan bir hastalık sonucu zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesini ekrana taşıyan, yaşayan herhangi bir canlıyı yakalayıp yiyen ve insanları ısırarak onları da kendileri gibi yapan zombilerin hikayesini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren The Walking Dead 6. sezon 7. bölümü 22 Kasım Pazar akşamı kendi kanalı AMC'deydi!

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 7. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead 6. sezon 7. bölümünde İskenderiye'de uzun süre sonra huzurlu bir yaşam vardı ancak bu huzurlu ortam fazla uzun sürmedi. Darly ve ekibinin zombileri Alexandria'dan uzaklaştırma planları sürerken, bir grup tarafından saldırıya uğramaları ekibin kısa süreli dağılmasına sebep oldu. Darly motosikleti ile saldırıdan kaçmaya çalışırken silahlı saldırganlar tarafından yaralanmıştı. Ormanlık bir alan içerisine girerek kaçmayı başaran Darly, etrafta bir ses duyar ve sesin kaynağına yaklaştığında karşısında iki bayan gördü. Bayanlara yaklaşırken arkadan gelen üçüncü kişi tarafından aldığı darbe ile yere yığıldı. Ayıldığında elleri ve ayakları bağlı bir şekilde tutsak alındığını, çantasının ele geçirildiğini gördü. bir müddet yabancı kişiler tarafından alıkonuldu. Bir fırsatını bulunca çantasını alarak kaçan Darly, çantasında farklı bir obje fark etti. Çantasında gruptaki bayanlardan birinin insilün iğneleri bulunmaktadır. Bu durumu gururuna yediremez ve geri dönerek iğneleri teslim etme kararı aldı. Geri döndüğünde saldırı altında olan yabancıları kurtararak iğneleri teslim etti. Fakat hiç ummadığı bir anda yabancılar kendisine silah doğrultmuştur ve motosikletini istemekteydi. Motosikleti yabancılara kaptıran Darly, çalıların arkasına gizlenmiş bir kamyonet keşfeder ve bu araç sayesinde kaybettiği ekibini bularak tekrar Alexandria'ya döndü.Başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon 7. bölümünde izleyicilerin en çok merak ettiği konu: geçen hafta telsizde sesi duyulan kişinin gerçekten Glenn olup olmadığıydı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler