MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 9. bölümünden beklenen haber geldi

Altıncı sezon bölümleri ara veren The Walking Dead'den beklenen haber geldi. Dizinin yeni bölüm tarihi netleşti. Peki, The Walking Dead 6. sezon 9. bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de izlenme rekorları kıran, 9 Ödül sahibi olan The Walking Dead 8. bölümüyle sezona ara verdi. Başladığı ilk günden beri zirveyi korumayı başaran The Walking Dead 9. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. The Walking Dead için sezonun devam bölümüne dair kısa bir fragman yayınlandı. Fragmanda daha fazla kan akacağının sinyalini verdi. Peki, The Walking 6. sezonu 9. bölümü ne zaman yayınlanacak? Başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon yeni bölümleri 14 Şubat'tan itibaren ekrana gelmeye devam edecek.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON DEVAM BÖLÜMLERİNDE SÜRPRİZ İSİM

Yayınlandığı her sezonuyla büyük ses getiren The Walking Dead 6. sezon yeni bölümünde Negan'ın ardından çizgi romandan bir kötü adamı daha transfer ediyor. 14 Şubat'ta sezon kaldığı yerden devam edecek olan dizinin kadrosuna katılan Xander Berkeley, Gregory rolü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Greorgy'nin çizgi romandaki aksiyonlarını The Walking Dead'e direkt taşıması durumunda Rick'i çok karanlık günlerin başlaması, birilerinin zehirlenmesi ve ihanetlerin yaşanması bekleniyor.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 9. BÖLÜM ÖNGÖRÜLERİ

The Walking Dead 6. sezon 9. bölümünde zomi istilasından kendi korumaya çalışan eşip, köyde kalabilecek mi yoksa hapishanede olduğu gibi köyü terk mi edecekler bilinmiyor. Dizinin ara vermesinden sonra gelecek bölümlerde diziye Negan karakteri girecek ve bu karakteri ise Jeffrey Dean Morgan canlandıracak. Çizgi romanda adının sıkça duyulmasına karşın dizide Negan'ın adı final sahnesinde ilk kez geçiyor. Morgan'ın Rick'i gözden düşürmek için yaptığı planlar tutacak mı? Wolf grubunun ani saldırısına maruz kalan köyde büyük kayıplar yaşanacak mı ilerleyen bölümler de belli olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler