MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezonu Ekim'de başlıyor

Ekranlara uzun bir ara veren The Walking Dead 6. sezonu sabırsızlıkla bekleniyor, dizinin fenomenleri "The Walking Dead 6. sezonu ne zaman başlıyor?" sorularını soruyordu. İşte, o sorunun yanıtı ve yeni sezondan ipuçları!

Ekranlara uzun bir ara veren The Walking Dead'in 6. sezonu için beklenen haber geldi. Milyonları ekran başına kitlemeyi başaran, Andrew Lincoln, Chandler Riggs, Norman Reedus, Lennie James gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonuna dair ipucu geldi. "The Walking Dead 6. sezon ne zaman?" sorusunun cevabını setten yayınlanan videoyla Michael Cudlitz duyurdu. Verilen bilgiye göre The Walking Dead yeni sezonu 11 Ekim Pazar günü itirabiyle AMC ekranlarında olacak. Sabırsızlıkla beklenen 6. sezon 16 bölümden oluşacak.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZONUYLA EKİMDE

The Walking Dead 6. sezonu yani orijnal ismiyle Yaşayan Ölüler yakında izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk yayınlandığı 2010 yılından bugüne tüm dünyada ilgiyle takip edilen ABD' nin AMC kanalında yayınlanan başarılı dizisi The Walking Dead 6. sezonun ne zaman başlayacak merak konusuydu. Rekor niteliğinde reytingler ile devam eden dizi The Walking Dead'ın 6. sezonu 11 Ekimde kaldığı yerden devam edecek.

THE WALKİNG DEAD KONUSU

2010 yapımı olan 6. sezonuyla deva meden The Walking Dead, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır. Dizinin başrolünde, komadan uyandığında George A. Romero'nun korku filmlerindeki zombileri andıran et yiyen "aylaklar"ın dünyaya egemen olduğunu fark eden şerif yardımcısı ick Grimes rolüyle Andrew Lincoln yer almaktadır. En İyi Tlevizyon Dizisi dalında bir Altın Küre ile bir Writers Guild of America ödülüne aday gösterilmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler