MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolga Sarıtaş'tan Güneşin Kızları hakkında çarpıcı itiraflar

Güneşin Kızları dizisinin yakışıklı ismi Tolga Sarıtaş, dizisi ve canlandırdığı karakter hakkında açıklamarda bulundu. Güneşin Kızları dizisine dahil oluş hikayesini paylaşan Tolga Sarıtaş, canlandırdığı karakter hakkında düşüncelerini paylaştı.

İlk olarak Muhteşem Yüzyıl'daki Cihangir rolüyle tanınan Tolga Sarıtaş, hem yeni dizisi Güneşin Kızları hem de canlandırdığı Ali karakteriyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Güneşin Kızları'nda babasından adeta nefret eden, yaşadığı tramvalara rağmen herkese meydan okuyan Ali karakterine hayat veren, performansıyla ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Tolga Sarıtaş, samimi açıklamalarda bulundu. İşte, Güneşin Kızları'nın Ali'sinin açıklamaları!

"GÜÇLÜ BİR HİKAYE"

Güneşin Kızları'nın kadrosunda yer almaya nasıl karar verdiği sorulan Tolga Sarıtaş: "Her şeyden önce senaryo... Ardından da karakterin derinliği ve hayat hikâyesi. İşe hikâyenin iki bölümünü okuyarak başladık. O bile projenin ne kadar güçlü olduğunu anlatmaya yetiyordu. İşe başladıktan sonra bunlara bütün ekibin uyumu ve güzel bir çalışma ortamı da eklendi. Güçlü bir hikâye, canlandırmak isteyeceğiniz bir karakter ve uyumlu bir ekipten daha güzel ne olabilir ki!"

"CANI ACIDIĞINDACAN YAKIYOR"

Tolga Sarıtaş, "Güneşin Kızları'nda canlandırdığı karakter Ali'nin yerinde olsa ne yapardı?" sorusu üzerine "Ali ve Haluk'un ilişkisiyle benim babamla ilişkim arasında çok fark var. Yaşamadan anlaşılmayacak kadar özel bir durum bu. Ya babama çok kızardım ya da ailemiz genişleyecek diye sevinirdim. Bilemiyorum." cevabını verdi.

"ALİ KALABALIK İÇİNDE YALNIZ"

Tolga Sarıtaş gözünde Ali'yi tanımlayan oyuncu "Ali, her şeyden önce çok güçlü bir çocuk. Zengin bir ailesi olsa da büyük acılar ve travmalar yaşamış. Yaşamaya da devam ediyor. Kimsenin bilmediği, bazen kendisinin bile görmezden geldiği bir hayat mücadelesi var. Ali'yi tanıyorum artık. Özünde iyi biri ama hayattaki duruşuna bunu pek yansıtamıyor. Canı acıdığı zaman o da can yakabiliyor. Türkiye'de benzer hikâyeye sahip binlerce Ali'ler, Ahmet'ler, Mehmet'ler olduğuna inanıyorum. Birçok insan ailevi sorunlarla ve yetişkin olma sancılarıyla boğuşuyor. Ali, o kalabalık ve zengin ailenin içinde yalnız. Yüzünde devamlı bir maskeyle dolaşmak, güçlü görünmeye çalışmak dünyanın en zor ve yorucu durumlarından biri. Ali de bunu yapmaya çalışıyor. Ama ben Ali'nin bütün duvarlarını yıkıp savunmasız ve kendi olduğu o kısacık anları çok seviyorum." dedi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler