MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT 1 yayın akışında bugün

Türk televizyonlarının bir numaralı kanalı TRT 1 canlı yayını ile izleyicilerine ulaşmaya devam ediyor. 14 Mayıs TRT 1 yayın akışı programları ve dizileri detaylarıyla haberimizde!

Türkiye'nin en çok izlenen Tv kanallarından TRT 1 canlı yayın akışı ile TRT 1 severlerle buluşmaya devam ediyor. TRT'nin hem gündüz hem de akşam kuşağında herkesin ilgisini çekebilecek bir program var. Programların ve dizilerin hepsinin yüksek çözünürlükte olduğu TRT 1 yayın akışı içerisinde yerli ve yabancı filmler de bulunuyor.

Milyonları ekrana kilitlemi başaran TRT 1 yayın akışında gündüz kuşağında yayınlanan programlarının değeri büyük. Dolu dolu güne başlayan TRT 1 gündüz kuşağında şu programlar yer alıyor: gün içerisinde yaşanan olayların ve gelişmelerin haberdar edildiği 1'de Sabah programı, dizi setlerinin ziyaret edildiğpi 1'de Sabah, Türk aile yapısını ortaya koyan dizi Böyle Bitmesin, farklı konu ve konuklara ağırlayarak izleyicilerine önemli bilgiler veren program: iyi fikir, farklı projelerin ortaya döküldüğü Ana ocağı programı, en lezzetli sofraların kurulduğu Pastane programı, eğlenceli dönem dizisi Seksenler'in yayınlanan son bölümü.

14 MAYIS TRT 1 CANLI YAYIN AKIŞINDA NE VAR?

06:40: 1'de Sabah

Siyasetten spora, hava durumundan ekonomiye, yurttan dünyaya hersey, izlerken keyif alacağınız bir sunumla siz değerli izleyicilerimize ulaştırılacak. "1'de Sabah" hafta içi her sabah 06.40'tan itibaren TRT1'de

09:15: 1'de Bugün

TRT 1'de ekrana gelen dizilerin setleri ziyaret edilerek, oyuncularla set arkası özel röportajlar ve görüntülere yer verilecek.

09:30: Böyle Bitmesin

2012 yılında başlayan ve 2014 yılında biten Böyle Bitmesin yeniden izlemek isteyenler veya ilk defa izleyecekler için TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

11:25: İyi Fikir

Yapımcılığını Akif Biber'in yaptığı İyi Fikir, hafta içi her gün saat: 11:25'te TRT 1 canlı yayınla evlerinize misafir oluyor.

13:25: Ana Ocağı

Yaptığı farklı projelerle Türk televizyonculuk tarihinde ilklere imza atan TRT 1 hafta içi her gün öğle kuşağında yayınlanan bambaşka bir yarışma ile karşınızda: Ana Ocağı

15:00: Pastane

En lezzetli pastenelerde bulabileceğiniz tarifler TRT 1'in en sevilen yemek programı "Pastane" ile meraklılarıyla buluşuyor.

16:00 1'de Bugün

TRT 1 dizilerinin ziyaret edildiği programla dizi arkası özel görüntüler ilk defa ekrana yansıtılıyor, dizi oyuncularıyla sohbet ediliyor.

16:30 Seksenler

TRT'1'in en uzun soluklu dizilerinden Seksenler kaçıranlar beya yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölümleriyle TRT 1 yayın akışında.

18:30 Ana Haber Bülteni

Liderlerin seçim maratonu, meydanların nabzı, sıcak gelişmeler, ekonomiden notlar ve spor Türkiye'nin televizyonu TRT1'de.

19:45 Hava Durumu

Türkiye'nin her yerindeki hava sıcaklıklarına dair bilgiler TRT 1'de.

19:50: Heredot Cevdet Saati

Ekmek Teknesi'nin efsanesi Heredot Cevdet TRT1'de ekranlarında fenomenleriyle buluşuyor. Heredot Cevdet Saati, hafta içi her gün haber

sonrası TRT1'de!

20:00 Seksenler

Eğlenceli aile dizisi Seksenler 156. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. İbrahim Tatlıses rüzgarının eseceği Seksenler 156. bölüm fragmanı için tıklayın!

23:20: Sıra Sende En İyiler

Sunuculuğunu Anıl İlter'in üstlendiği Sıra Sende Avrupa ve Sıra Sende Türkiye'de çok yetenekli yarışmacılarını arıyor.

01:10: Criminal Minds "Kriminal"

Bir suçluyu yakalayabilmek için, onun gibi düşünmek zorundasınız.... Criminal Minds, mesleğinde bu düşünceyi uygulayan uzman bir grubun maceralarını anlatıyor.

01:55: Böyle Bitmesin

Türkiye'de son yıllarda artan boşanmaları ele alan 2012 yapımlı böyle bitmesin tekrar bölümleri ile izleyicileriyle TRT 1 ekranlarında buluşuyor.

03:30: Heredot Cevdet Saati

Heredot Cevdet Saati, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için TRT 1 gece kuşağında tekrar bölümüyle ekrana geliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler