MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

True Detective 2. Sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı

HBO'nun sevilen dizisi True Detective 2. sezon yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen True Detective 2. Sezon 2. bölüm fragmanı yeni bölüm hakkında ilk ipuçlarını verdi.

Emmy ödüllerini silip süpüren dizi True Detective 2. sezon 2. bölüm fragmanı nefes kesen sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Rachel McAdams, Taylor Kitsch gibi ünlü isimlerin yer aldığı True Detective yeni bölüm fragmanı Kaliforniya'da geçen maceraları ekrana getirdi: Yeni detektifler, yeni hayat hikayeleri, saklı geçmişler, çözülmemiş olaylar ve çok daha fazlası... Nic Pizzolatto'nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hızlı ve Öfkeli serisi ile adını duyuran Justin Lin'in yer aldığı True Detective 2. sezon yeni bölümü 28 Haziran Pazar günü kendi kanalı HBO'da!

TRUE DETECTİVE 2. SEZON GENEL ÖZETİ

True Detective 2. sezon ilk iki bölümünü Fast and Furious'un yönetmenliğini de yapan Justin Lin üstlenecek. True Detective dizisinin 2. sezonundan kısaca bahsedersek, bu yıl hikaye California'da geçer. 1. sezonda olduğu gibi 2. sezon, bir cinayet ile başlar. 3 farklı şehirden, 3 tane dedektif bu cinayeti çözmek üzere görevlendirilir. Tabi karakterler bir yandan cinayeti çözmeye çalışırken diğer yandan özel hayatlarında yaşanan sorunlarla başa çıkmaya çalışır. Collin Farrel'in canlandırdığı Ray Velcoro yılların getirdiği yorgunluğu artık kaldıramayacak durumdadır. Rachel McAdams'ın canlandırdığı Ani Bezzerides, şerif rolünde karşımıza çıkar. Vince Vaughn ise işlerini yasallaştırmaya çalışan bir karakter. Bu sezon önceki sezon kadar karanlık temada olmayacak ancak yönetmen Nic Pizzolatto izleyicilere yine görsel bir şölen yaşatacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler