MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

True Detective 2. sezon 7. bölüm fragmanı nefesleri kesti

Merakla beklenen True Detective 2. sezon 7. bölümüyle kaldığpı yerden devam ediyor. Her hafta yeni maceranın yaşandığı True Detective 2. sezon yeni bölümü bu akşam izleyicileriyle buluşuyor.

Ana karakterleri canlandıran isimlerin başında Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch'in geldiği True Detective 2. sezon 7. bölümüyle heyecanlı gelişmeler ve sürprizler devam ediyor. "Siyah Harita ve Otel odası" olarak geçen True Detective 2. sezon yeni bölümünde Caspere soruşturma hakkında bazı ipuçları ortaya çıkacak. Ray ise bugüne kadar yaptığı en büyük kişisel fedakarlıklardan birini gösterecek. Merakla beklenenTrue Detective 2. sezon 7. bölümü bu akşam ekranlara gelecek.

TRUE DETECTİVE 2. SEZON 7. BÖLÜM ÖZETİ

HBO ekranlarının en çok izlenen dizilerinden True Detective 2. sezon yeni bölümünde Ray, karısına tecavüz edenin üniformalı bir subay olduğunu öğrenen Ray'ın yaşadığı bunalımı ekrana getirece True Detective 2. sezon 7. yeni bölümü olan "Kara Haritalar ve Motel Odaları" bölümünde belirsiz hava devam ediyor. Uyuşturucu etkisinde olan Ani, potansiyel tanık olamayacağını bilincinin acısından ve öldürülme riskinden korktuğu için kaçacak. True Detective 2. sezon yeni Ani, her zamankinden daha cevapları yakın olduğunu en azından biliyor. Bu arada, Frank'ta Ani ile aynı hisler içinde.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler