MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

True Detective 2. sezon fragmanı meraklandırıyor

İlk sezonuyla nefes kesen True Detective 2. sezonla birlikte bomba gibi bir dönüş yapıyor. Yaratıcısı ve senaristi Nic Pizzolatto olan ve başrollerini Collin Farrel ve Vince Vaughni Rachel McAdams ve Taylor Kitsch'in paylaştığı True Detective 2. sezonu 21 Haziran'da ekrana gelecek.

HBO'da yayınlanan Amerikan suç drama televizyon dizisi True Detective 2. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Yaratıcısı ve senaristi Nic Pizzolatto olan dizinin 2. sezonu 21 Haziran'da başlayacak. Çoklu zaman çizelgelerinin kullanıldığı birinci sezonda, Louisiana'da 17 yıl boyunca bir seri katili yakalamak için iz süren Louisiana Eyalet Polisi Kriminal Soruşturma Şubesi'nden iki cinayet masası dedektifinin öyküsü konu alınmıştı. True Detective ilk sezonunda başrollerde Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts ve Tory Kittles yer almıştı.

Matthew McConaughey ve Woody Harrelson yerini bu sezonda Collin Farrel ve Vince Vaughn'a bırakıyor. İzleyicilerin Collin Farrel'e alışma süreci biraz zaman alacak gibi. Çünkü izleyici yorumlarına bakılırsa McConaughey'in canlandırdığı Rust Cohle'nin yeri ayrı ancak Farrel'in oyunculuğunu da küçümsememek gerekiyor. Tabi oyuncular bununla da sınırlı kalmıyor. Rachel McAdams, Taylor Kitsch gibi ünlü isimler de 8 bölümlük 2. sezonda yerini alıyor. İlk sezonun açılış müziğiyle gönülleri fetheden True Detective 2. sezonda da bu başarıyı sağlayacak. Bu sezonun açılış parçası ise Lera Lynn'in...

YENİ SEZONUN GENEL HİKAYESİ

Bu sezonun ilk iki bölümünü Fast and Furious'un yönetmenliğini de yapan Justin Lin üstlenecek. True Detective dizisinin 2. sezonundan kısaca bahsedersek, bu yıl hikaye California'da geçer. 1. sezonda olduğu gibi 2. sezon, bir cinayet ile başlar. 3 farklı şehirden, 3 tane dedektif bu cinayeti çözmek üzere görevlendirilir. Tabi karakterler bir yandan cinayeti çözmeye çalışırken diğer yandan özel hayatlarında yaşanan sorunlarla başa çıkmaya çalışır. Collin Farrel'in canlandırdığı Ray Velcoro yılların getirdiği yorgunluğu artık kaldıramayacak durumdadır. Rachel McAdams'ın canlandırdığı Ani Bezzerides, şerif rolünde karşımıza çıkar. Vince Vaughn ise işlerini yasallaştırmaya çalışan bir karakter. Bu sezon önceki sezon kadar karanlık temada olmayacak ancak yönetmen Nic Pizzolatto izleyicilere yine görsel bir şölen yaşatacaktır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler