MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

True Detective 2. sezona dair yeni görüntüler

True Detective 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı. Emmy ödüllerini silip süpüren True Detective 2. sezonu 21 Haziran Pazar akşamı HBO ekranlarında başlayacak.

Her sezonunda farklı bir hikayeyi farklı detektiflerle anlatanTrue Detective yeni sezonunda olacaklar şimdiden büyük merak konusu. İkinci sezonun başrolü için seçilen isim Total Recall, Phone Booth, Minority Report ve In Bruges gibi filmleriyle tanınan ünlü aktör Colin Farrell. Oyuncuya başrolde eşlik edecek isimlerse Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch olacak. 21 Haziran Pazar akşamı HBO ekranlarında ikinci sezon prömiyerini yapacak True Detective, hayranlarını yeni sezona ısındırmak için fragmanlarını yayınlamaya devam ediyor.

True Detective 2. sezon yeni fragmanı şimdiden dizinin sevenlerini heyecanlandırmaya yetiyor. Şimdiye kadar yayınladığı poster ve fragmanlarıyla çıtayı bir hayli yükselten True Detective'in İlk sezonunda Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın yakaladığı başarıyı ikinci sezonun kahramanları yakalabileyecek mi? Dizinin bu sezonki kadrosunda Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch rol alıyor. "We get the world we deserve." sloganıyla yola çıkan ikinci sezonu merakla bekliyoruz.

TRUE DETECTİVE 2. SEZON KARAKTERLERİ

HBO, True Detective 2. sezonuna dair ipuçları vermeye devam ediyor. Kanal, McAdams, Kitsch, Reilly isimlerinin kesinlik kazandığını açıkladı ve dizinin karakterleri hakkında ilk bilgileri paylaştı.

HBO'nun açıklamasına göre, Colin Farrell, yozlaşmış polis departmanı ile gangsterler arasında arasında ikili oynayan dedektif Ray Velcoro'yu oynayacak. Rachel McAdams, etik değerlerinden taviz vermeyen, bu yüzden çalışma arkadaşları ve hizmet ettiği sistem ile ciddi problemler yaşayan Ani Bezzerides isimli dedektife hayat verirken; Vince Vaughn iş ortağının bir cinayete kurban gitmesinin ardından suç imparatorluğu kaybetmek üzere olan, Frank Semyon adındaki zengin bir adamı canlandıracak. Genç oyuncu Taylor Kitsch, eski bir savaş gazisi olan ve hasarlı geçmişini geride bırakmaya çalışan, şimdilerde California'nın otobanlarında devriye görevi üstlenen Paul Woodrugh karakteri ile; Kelly Reilly ise Frank'ın karısı ve eski aktris olan Jordan Semyon karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler