MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğçe Ergişi Bu Tarz Benim'e veda etti

Bu Tarz Benim yarışmasında cumartesi günü eleme heyecanı yaşandı.Yarışmada Mısır kraliçesi kostümüyle jüri karşısına çıkan Tuğçe Ergişi elenen isim oldu. Ergişi, arkadaşlarıyla vedalaşmadan stüdyoyu terk etti.

Show Tv'de yayınlanan ve kısa sürede fenomen haline gelen Bu Tarz Benim yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde veda eden isim Tuğçe Ergişi oldu. Tuğçe Ergişi'nin yarışmaya veda ederken yarışmacılardan kimseyle görüşmemesi dikkat çekti.

Eleme gecesinde 'kostüm partisi' komseptine uygun olarak hazırlanan yarışmacılar giydikleri kıyafetler ve yaptıkları şovlarla dikkat çektiler. Finalde ise jüriden en düşük puanı alan Aycan ve Nurcan kardeşler ile yarışmacıların belirlediği Tuğçe Ergişi elenecek isimler olarak öne çıktılar. Sonuçta Bu Tarz Benim yarışmasından elenen isim Tuğçe Ergişi oldu. Tuğçe Ergişi jüri üyeleriyle tek tek vedalaşırken, yarışmacı arkadaşlarından biriyle bile vedalaşmadı. Tuğçe Ergişi'nin bu hareketinden sonra yeni iddialar ortaya atıldı.

Her bölümünde yaşananlarla gündeme damgasını vuran Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Ayşenur Balcı koruma altına alındığı için elenmekten kurtuldu. Jüri ise en düşük puanı ikiz kardeşler Aycan ve Nurcan Şencan'a verdi ve elenecek isimlerden birini belirledi. Yarışmacılar ise ikizlerin karşısına Tuğçe Ergişi'yi seçti.

Tuğçe Ergişi elenmesinin ardından jüriyle vedalaşıp arkadaşlarıyla vedalaşmayınca yarışmanın sunucusu Öykü Serter, Tuğçe'nin yaptığının seyirciden alkış almak için olduğunu söyledi ancakTuğçe Ergişi'nin jüriyle vedalaşması bu mazereti ortadn kaldırdı.

Tuğçe Ergişi'nin vedasının ardından kimseyle görüşmemesinin arkadaşlarıyla arasındaki öfkeden kaynaklandığı iddia edildi. Tuğçe Ergişi elenmesini yarışmada yarışmacıların arasında oluşan gruplaşmalara bağladı ve kendisini rakip olarak gördüklerinden ismini verdiklerini ifade etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler