MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğçe Kazaz ve Tuba Ünsal'dan sosyal medyayı karıştıran sözler

Siyasi söylemleriyle dikkat çeken Tuğçez Kazaz, eski meslektaşı Tuba Ünsal ile Twitter üzerinden tartıştı. Kendini eleştiren Tuba Ünsal'a cevap veren Tuğçez Kazaz'ın sözleri, sosyal medyaya damga vurdu.

Sosyal medya paylaşımları ve siyasi açıklamalarıyla olay olan Tuğçe Kazaz ile uzun süredir ekranlarda görülmeyen Oyuncu Tuba Ünsal arasında sosyal medya üzerinden yeni bir polemik doğdu. Tuba Ünsal'ın çıkışına sinirlenmen Tuğçe Kazaz'dan yanıt gecikmeyince, iki ünlü isim atışmaya başladı. Siyasi açıklamaları ve ilginç analizleriyle bazı kesimlerin dikkatini ve tepkisi çeken Tuğçe Kazaz'a eleştiride bulunan Tuba Ünsal'ın yorumu kısa sürede birçok kişi tarafından beğenilip paylaşıldı. İşte, sosyal medyaya damga vuran o paylaşım!

"SAPLANDIĞI BATAKLIKTAN ÇIKMASI ZOR"

"Ünlü oyuncu; Tuğçe Kazaz'a artık üzülmeye başladım. İnsan gençken hata yapar ama şu an saplandığı bataklıktan çıkması zor. Kendine ait varlığın yoksa, seni var edene sıkı sıkı sarılırsın. Nefes alır gibi onunla yaşarsın, kızımıza olan bu. İnsan değişkendir, bugün inandığına yarın inanmayabilirsin ama her durduğun mertebenin fanatizmini yaşamak başka bir ruh hali." dedi.

"EV BATAKLIĞINDA KAYBOLMUŞ KIZ"

Tuba Ünsal'ın açıklamasındaki özellikle "Bataklık" vurgusuna sinirlenen Tuğçe Kazaz'ın yanıtı da aynı sertlikte oldu. Eski manken de aynı sosyal medya mecrasını kullanarak, Tuba Ünsal'ın eşi Mirgün Cabas'ı da dahil ederek cevap verdi. "Ev partilerinin bataklığında kaybolmuş kız bana üzülmüş! Sen sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül."

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

26 Ağustos 1982'te doğan Tuğçe Kazaz, Miss Turkey 2001 birincisidir. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü.

TUBA ÜNSAL KİMDİR?

7 Aralık 1981 doğumlu olan Tuba Ünsal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara vermiştir. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan Tuba Ünsal, çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yapmıştır. Eski mankenin ikinci evliliğini yaptığı Murat Pilevneli'den bir kızı, üçüncü evliliğinde ise bir oğlu dünyaya gelmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler