MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı, "Turabi diskalifiye oldu" iddialarına cevap verdi

Survivor All Star'ın favori yarışmacılarından Turabi hakkında 'diskalifiye oldu' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 'Turabi diskalifiye oldu' iddialarına Acun Ilıcalı yanıt verdi. Ilıcalı, Turabi'nin dikalifiye olmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor All Star son bölümüyle cumartesi akşamı ekrana gelecek. Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı, . Açlıkla mücadele eden yarışmacıların gerginlikleri, ortamdan dolayı da iyice arttı. Fragmanın dikkat çeken detayı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.

Survivor'ın yayınlanacak olan yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı. Oyunu kazanan Doğukan, sevincini Turabi'nin klişeleşen 'aduket' hareketi ile gösterdi. Bu tavıra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu Doğukan'a fırlattı ardından da üzerine yürüdü. Turabi'nin Doğukan'a kum atmasıyla ortam daha da gerildi.

İkili arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Survivor'ın fragmanı izleyicileri ikiye böldü. Birçok kişi sosyal medyada #TurabiDiskalifiyeEdilsin hashtag'i ile mesajlar paylaştı.

Yorumlar üzerine Acun Ilıcalı Instagram hesabında '4000 tane yoruma cevap verme şansım yok ama Survivor'daki oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim. Saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)' notunu paylaştı.

Survivor All Star yeni bölümüyle 28 Mart Cumartesi akşamı Tv 8'de...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler