MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tutar mı Tutar 2. bölümde büyük sürpriz belli oldu

Show Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren Tutar mı Tutar son bölümüyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı. Tutar mı Tutar 2. bölümünde sürpriz planı içinde olan Cemal'i sürpriz bekliyordu.

İlk bölümüyle izleyicilerinden tam not alan Tutar mı Tutar 2. bölümüyle izleyicileriyle buluşmaya devam etti. Yapımcılığını BKM-Necati Akpınar'ın üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda; Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ahmet Kürşat Öçalan, Bahadır Efe, Hilmi Özçelik, Zeynep Kankonde, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Açelya Özcan, Rıza Sönmez, Selen Uçer, Barış Aytaç, Ferdi Sancar, Celal Tak, Caner Alkaya, Ferhat Baynal, Kerem Muslugil ve Tuna Arman gibi isimlerin yer aldığı Tutar mı Tutar son bölümü 3 Temmuz Cuma akşamı Show TV'de ekrana geldi.

TUTAR MI TUTAR 2. BÖLÜM ÖZETİ

Tutar mı Tutar'ın 2. bölümünde; Süreya'ya ilk görüşte vurulan Cemal, Ayhan'ı da peşine takarak ona ulaşmaya çalıştı. Bu çabalar ikilinin başına çeşitli dertler açtı. Yeşilçınar mahallesinin, akşam için hazırladığı geleneksel mahalle yemeğinde Süreyya ile karşılaşması ve ertesi akşam sinemaya geleceğini öğrenmesi, Cemal için kaçırılmayacak bir fırsattı. Cemal, sinemada romantik bir ortam yaratacak ve Süreyya'yı etkileyecekti. Cemal'in planı buydu. Cemal ve Ayhan Süreyya'nın peşinde koşarken tüm işleri üstlenmiş olan Ali Reşat ve Nazım, sinema için yeni sandalyeler sipariş etmişlerdi. Ancak mahallelinin, Kemal'in sinemayı kapattıracak haince planları olduğundan haberi yoktu. Akşam olup mahalleli sinemadaki yerlerini aldıklarında hem Ayhan'ı hem de heyecanla Süreyya'yı bekleyen Cemal'i büyük bir sürpriz bekliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler