MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul 22. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Eğlenceli dizi Ulan İstanbul son bölümü izleyicilerle buluştu. Ulan İstanbul 22. bölümde Ferdi Talip'in başına gelenleri öğrenmesinden kendini sorumlu tuttu, hatasını telafi etmeye çalıştı.

Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu, Erhan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların yer aldığı sevilen dizi Ulan İstanbul 22. bölümde yine olaylar eksik olmadı. Dizinin bu bölümünde Ferdi'nin sorumsuz davranışları ekibi büyük tehlikeye attı. Köşkün güvenlik engeline takılan Ferdi ekibi korkuttu. Ferdi'nin davranışlarını ise ilk Karlos daha sonra Kandemir fark etti. İkisi de bu olayın yaşanmasıyla gözünü Ferdi'nin üzerinden ayırmadı.

Çetenin yeni hedefi iddia bağımlısı Karhan Hanut oldu. Karhan Hanut babadan zengin, sorumsuz, iddiada her şeyini koyabilen biridir. Çete Karhan'ın sorumsuzluğuyla alt edebileceğini sanarken, başlarına hiç beklemediği bir iş geldi. Daha ilk iddiada kaybeden çete, 100 bin TL kaybetti. Köşkte tek yedek anahtara sahip kişi Talip'tir. Bu nedenle köşkteki soygunu farkeden Boncuklu Ailesi Talip'i suçladı. Ceyhun'dan yardım isteyen Talip'i başka yanlış anlaşılmalar da bekledi. Bu durum Şehriban'la olan planlarını da olumsuz etkiledi. Ulan İstanbul 22. bölümde Ferdi Talip'in başına gelenleri öğrenmesiyle kendini kötü hissetti. Karlos'un yardımıyla hatasını telafi etmeye çalıştı. Kaybettikleri parayı telafi etmek ve daha fazlasını kazanmak isteyen çete, yeşil sahaya kazanmak için çıkar fakat çetenin şansı yine yaver gitmedi. Çeteye ise hiç umulmadık bir isim yardım etti. Ceyhun'un Boncuklu Ailesi'nde yaşanan soygunu araştırdığı haberi ise ortamın daha da gerilmesine neden oldu. Arkasından çevrilen işleri fark eden Kandemir ise, hesaplaşmak için evde Ferdi'yi bekledi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler