MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul 23. bölümde yeni hedef Faysal

Ekranların sevilen dizisi Ulan İstanbul dün akşam izleyici karşısına çıktı. Ulan İstanbul 23. bölümde çetenin yeni hedefi insan kaçakçısı, psikopat, kontrolsüz Faysal oluyor.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez komedi dizisi Ulan İstanbul, son bölümüyle izleyiciyi koltuklarına kitledi. Ulan İstanbul 23. bölümde ekip kıskacına alacak yeni birini buldu. Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu, Erhan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların yer aldığı sevilen dizi Ulan İstanbul 23. bölümde yine olaylar eksik olmadı.

Ulan İstanbul son bölümde çetenin hedefi psikopat Faysal. Çetenin gözüne kestirdiği adam, öfke kontrolü olmayan bir psikopattır. İnsan kaçakçılığı da yapan Faysal, ekip için biçilmiş kaftandır ancak bu seferki hedefleri her zamankinden daha tehlikelidir.

Ferdi'nin hatasını kabul etmeten Kandemir, yola onsuz devam etti. Ekibin bu sefer daha dikkatli olması gerekmekteydi. Çünkü bu seferki hedefleri kolay lokma değildi. Ferdi, Tuncer'in yanında kalmaya başladı. Genç adam, Derya'nın babasından kurtulmak ve Kandemir'e kendini affettirmek için işe başladı. Bu sefer Karlos'un da desteğini aldı. Umrunda değilmiş gibi davransa da Ferdi ile olanlar Kandemir'in içini kemirdi. Ceyhun'un evlenip yanından ayrılmasına alışamayan Şehriban, yalnız kalmaktan korktu. Oğlunun kendine ait bir odası olduğunu düşünen Şehriban, yanılıyordu. Ceyhun'dan ümidi kesen Şehriban, Talip'in evlilik teklifine olumlu yanıt verdi.

Operasyon sırasında balıkçı kılığındakiki Karlos ve Yaren'i mahalleden sürpriz bir isim ziyaret etti. Ulan İstanbul yeni bölümde çete, Kandemir'in tuhaflıklarından dolayı endişe duydular. Maşuka'dan Kandemir'in sağlığı ile ilgili gelen beklenmedik telefon şüphelerini haklı çıkarttı. Ekibin girdiği operasyonda ortalık iyice karıştı, şans bu sefer ekipten yana değildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler