MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul 31. bölümde Maşuka'dan romantik sürpriz

Kanal D'nin eğlenceli dizilerinden Ulan İstanbul son bölümüyle ekrana geldi. Ulan İstanbul 31. bölümde Maşuka Kandemir'e romantik bir sürpriz hazırlıklarına girişti. Öte yandan ekip bu kez hedefini Muammer Coşkun olarak belirledi.

Kanal D'nin beğenilen dizilerinden Ulan İstanbul son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bu bölümde yeni gelişmeler yaşanırken, izleyici bu bölümde de ekrana kitlendi. Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım gibi oyuncuların rol aldığı Ulan İstanbul 31. bölümde Nevizadeler yeni tehlikelerle karşı karşıya kaldılar. Maşuka, romantik bir sürpriz hazırlayaraki Kandemir'i dükkana kitledi. Diğer yandan ekip Firuz'un emriyle öfke kontrol problemi olan şartlı tahliye ile dışarı yeni çıkmış birini tekrar cezaevine yollamaya çalıştı.

Ulan İstanbul son bölümde olaylardan habersiz film izleyen Ferdi ve Derya, Ceyhun'a yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Ekibi çileden çıkartan Firuz'un yeni hedefi içeriden şartlı tahliye ile çıkan, işlerine taş koyacağını düşündüğü Muammer Coşkun'du. Kandemir ve çetesinin sıradaki görevi Muammer Coşkun'un şartlı tahliyesini yakıp, içeriye geri dönmesini sağlamaktı. Muammer'in öfke kontrolü problemi olduğunu fark eden Nevizadeler, Ulan İstanbul 31. bölümde onu kızdırarak tekrar içeri girmesini planladılar. Ancak Muammer ekibin beklediği biri çıkmadı. Muammer bu problemiyle başa çıkmaya başladı. Artık her şeye kolay kolay sinirlenmiyordu.

Aşktan gözü dönen Maşuka, Ulan İstanbul son bölümde romantik bir sürpriz hazırlıklarına girişti. Bu sürpriz, Kandemir'i dükkana kilitlemekti. Diğer taraftan Şehriban'ı gelinlik telaşı sardı. Bir an evvel Derya'nın giyeceği gelinliği ayarlamak için harekete geçti. Annesinin çabasını gören Ceyhun içten içe bu duruma üzülürken, Nevizadeler' e de oyun oynamaya devam etti. Operasyonu türlü numaralarla sonlandırmayı başaran ekip, rahat bir nefes aldılar. Ancak Ceyhun ve Esra'nın da Firuz' un peşinde olması işleri karıştırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler