MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul son bölümde Mehmetcan ortalığı kavuşturdu

Kanal D'nin beğenilen dizisi Ulan İstanbul son bölümüyle izleyenlere eğlenceli anlar yaşatmaya devam etti. Ulan İstanbul 28. bölümde bütün mahalle, Alınteri Sokak'ta yapılan yılbaşı kutlamasına katıldı. Kurtarma operasyonu ise başarıyla tamamlandı.

Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizilerinden Ulan İstanbul son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Ulan İstanbul 28. bölüm, izleyiciyi her zaman olduğu gibi ekran başına kitlemeyi başardı. Bu bölümde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Kaptan özgürlüğüne kavuştu. Bir an önce Bodrum'a dönmek isteyen Kaptan İstanbul'dan ayrıldı. Ekip yılbaşından sonra mahalleden ayrılma kararı aldı. Sevilen dizide başka ne gibi gelişmelerin yaşanacağı belli oldu. Ulan İstanbul 28. bölümü 30 Aralık Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Ulan İstanbul son bölümde Derya'yı başka bir erkekle öpüşürken gören Şehriban, ne Maşuka'ya ne de Ceyhun'a bir şey diyemedi. Şehriban, Fatma'yla konuşup çareyi Derya'yla yüzleşmekte buldu. Kaptan, sonunda özgürlüğüne kavuştu. Bir an evvel Bodrum'a dönmek isteyen Kaptan, Çin Lokantasındaki kutlama yemeğinden sonra İstanbul'dan ayrıldı. Gecikmeli de olsa kurtarma operasyonunu başarıyla tamamlayan ekip, yılbaşından hemen sonra mahalleden ayrılma kararı aldı. İş hayatına atılan Maşuka ise çok mutluydu. Kuaför salonunun açılışına bütün mahalleyi davet etti. Ulan İstanbul 28. bölümde görevini yerine getiren Zeynep, annesinin yanına dönme bahanesiyle ekipten ayrıldı.

Ulan İstanbul son bölümde Derya ile konuşmayı başaramayan Şehriban, genç kızı takip etmeye başladı. Bu sefer de yanlış hedefe kitlendi. Bütün mahalle, Alınteri Sokak'ta yapılan yılbaşı kutlamasına katıldı. Partide, Karlos'un Yaren'e büyük bir sürprizi vardı. Mahalleliyle birlikte eğlenen çete aslında herkesle vedalaşıyordu. Ulan İstanbul 28. bölümde ekipten ilk ayrılan kişi Derya oldu. Derya ekipten ayrılıp memlekete dönme kararı aldı. Birbirinden kopacak olan ekip duygusal anlar yaşarken, beklenmedik biçimde çevrelerinde polisler belirdi. Genç kız partiden hemen sonra Bodrum'a gitmek için otobüse bindi. Çetenin geri kalanı ise mahalleden ayrılmak üzere iken hayatlarının en büyük şokunu yaşadılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler