MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul 27. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin beğenilen dizisi Ulan İstanbul son bölümüyle izleyicileri ekranlarına kitledi.Ulan İstanbul 27. bölümde Kandemir ve çetesinin hedefindeki isim hain evlat Hürberk Alagöz oldu.

Ulan İstanbul son bölümü bu akşam Kanal D'de ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümü seyirciyi her zaman olduğu gibi ekrana kitledi. Kandemir ve çetesi son işine çıkmaya karar verdi. Kaptan'ı kurtarmak için işe çıkacak olan ekibin hedefindeki isim ise babasını oyuna getirip "akıl sağlığı yerinde değildir" raporu alan hain evlat Hürberk Alagöz oldu.Ulan İstanbul 27. bölümüyle izleyenleriyler 22 Aralık Pazartesi akşamı buluştu.

Ulan İstanbul son bölümde Kaptan'ı kurtarmak için ekip son işine çıktı. Hedef, babasını oyuna getirip "akıl sağlığı yerinde değildir" raporu alan hain evlat Hürberk Alagöz'dü. Hürberk'in aklını başından alacak zekice bir plan yapan ekip, yanı başlarındaki Zeynep tehlikesinin hala farkında değildi. Her fırsatta Derya'nın huzurunu kaçırmaya çalışan Zeynep, Ceyhun'a Ferdi ile sevgili olduklarını söyleyerek bombayı patlattı. Bunun üstüne Ulan İstanbul 27. bölümde Ceyhun'un dörtlü yemek teklifi gelince işler iyice karıştı.

Kuaför olmayı isteyen Maşuka gerekli parayı toplayamayınca umutsuzluğa kapıldı. Çaresiz kalan Maşuka Ulan İstanbul son bölümde Almanya'ya dönme kararı aldı. Zeynep, Firuz'un gönderdiği gizli kamerayla ekibin operasyonunu kayda almak üzere harekete geçti. Kandemir ise, Firuz'a ulaşmak için bir yol aradı. Sonunda 1 milyonu tamamlayan Kandemir ve çetesi, kendi aralarında bir kutlama yaptılar. Ulan İstanbul 27. bölümde herkes dağıldıktan sonra başbaşa kalan Ferdi, Derya'yı ilk kez öptü. Ancak ikilinin bu yakınlaşmasını sürpriz bir isim gördü ve izlemeye başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler