MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü oyuncu Orhan Şimşek babasını öldürdükten sonra teslim oldu

Samanyolu Tv'de ekrana gelen Küçük Gelin dizisinden ayrılmasının ardından memleketi Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nden bulunan Orhan Şimşek, babasının boğazını keserek öldürdü. Psikolojik rahatsızlığı bulunan Orhan Şimşek daha sonra polislere teslim oldu.

Ünlü oyuncu Orhan Şimşek babasını öldürdü! Samanyolu Tv'de ekrana gelen Küçük Gelin dizisinde rol alan oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde yaşayan babasının boğazını kesti. Orhan Şimşek'in babası Ali Şimşek hayatını kaybederken, cesedi ise ilçe merkezine birkaç kilometre uzaklıktaki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulundu. Orhan Şimşek, cinayetin ardından güvenlik güçlerine teslim oldu.

"PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI VAR"

Orhan Şimşek, 2015 yılının Ocak ayında ortadan kaybolmuştu. Yalova'da bir anda ortadan kaybolan Orhan Şimşek hakkında annesi Müyesser Şimşek, psikolojik rahatsızlığını olduğunu söylemişti. Orhan Şimşek'in annesi, "Oğlum iki gündür kayıp. Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah" diye konuşmuştu.

ORHAN ŞİMŞEK CİNAYETİ ANLATTI

Orhan Şimşek, jandarmadaki sorgusunda cinayeti nasıl işlediğini soğukkanlı şekilde anlattı. Psikolojik sorunları nedeniyle bir süre önce ailesinin isteği üzerine hastanede tedavi gördüğünü anlatan Şimşek, tavsiye üzerine Menzil'e gitmeyi kararlaştırdıklarını ve babası ile birlikte yola çıktıklarını belirttiği ifadesinde şunları söyledi:

"Menzil olarak bilinen Durak Köyü'ne giderken ihtiyaç için arabayı yol kenarında durduk. İhtiyaç için tarlaya ilerlerken içimden bir ses bana 'babanı öldür yanımıza öyle gel' dedi. Ben de bu sesi dinleyerek geri döndüm ve otomobilin bagajında bulunan poşetteki bıçağı çıkardım. Bıçağı yanıma alarak yeniden tarlada ilerlemeye başladım. Babamın olduğu yere gelince; 'üşüyorum baba bana battaniye getir' dedim Babam istediğim battaniyeyi getirdi. Bu sırada babam arkasını dönünce saldırmaya başladım. Sırtına bıçakla vurduğum sırada babam benden özür diledi. Bir anda şaşırdım ve vazgeçmeyi düşündüm. Ama o bu durumu fırsat bilerek bıçak tuttuğum elimi ısırmaya kalktı. Sinirlendim, bu sırada bana küfretmeye başladı. Küfür ettiğini duyunca kendimi kaybettim ve yorulana kadar bıçakladım. Kendime gelince babamın can çekiştiğini anladım ve acı çekmemesi için boğazını kestim."

ABDEST ALIP TESLİM OLDUM

Cinayeti soğukkanlılıkla anlatan oyuncu Şimşek, babasının öldüğünü anladıktan sonra önce toprakla teyemmüm abdesti aldığını ardından Göçeri Jandarma Karakolu'na giderek teslim olduğunu söyledi.

TEK KİŞİLİK HÜCREDE TUTULUYOR

Sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Orhan Şimşek, Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. Cinayet şüphelisi Orhan Şimşek, cezaevindeki ilk gününü tek kişilik koğuşta geçirdi.

SAVCILIKTA İKİ İSTEKTE BULUNDU

Öte yandan Orhan Şimşek, savcılıkta idamla yargılanmak istediğini ya da tek kişilik hücrede tek başına tedavi görmek istediğini dile getirdi.

ORHAN ŞİMŞEK KİMDİR?

Orhan Şimşek, 1985 yılında Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde dünyaya geldi. 2000-2002 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitim Deneme sahnesinde oyunculuğa adım atan Orhan Şimşek, 2004-2005 yılları arasında ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Ayrıca Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Orhan Şimşek; 2007 yılında Genco, 2008 yılında Karamel, 2009 yılında Nefes, 2012 yılında Sultan ve son olarak ise 2013 yılında Küçük Gelin dizilerinde rol aldı. Genco dizisinde oynadığı Taksici Ahmet karakteri ile adını duyuran Orhan Şimşek, Samanyolu Tv'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde oynadığı Azad karakteriyle büyük beğeni topladı. Orhan Şimşek'in diziden ayrılmasının ardından bu karakteri Barış Çakmak canlandırmaya başladı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler