MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlülerden Oyu'na sahip çık videosu

2015 Genel Seçimleri için ünlüler "Oy'una sahip çık!" dedi. 7 Haziran seçimleri vatandaşları oy oylarına sahip çıkmaya çağıran ünlüler "Oy'una Sahip Çık!" videosu için kamera karşısına geçti.

2015 Genel Seçimleri'nde sandık güvenliği ve seçim süreçlerine dair bilincin artması için bilinci arttırmayı hedefleyen Oy ve Ötesi platformuna bir destek de Türkiye'nin ünlü sinema ve dizi oyuncularından geldi. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için ünlüler, vatandaşları oy vermeye ve oylarına sahip çıkmaya çağırma amacıyla "Oy'una sahip çık!" dedi ve gönüllü olarak kamera karşısına geçti.7 Haziran Genel Seçimleri'ne yönelik hazırlanan "Oy'una Sahip Çık!" videosunda Mehmet Günsür, Yasemin Allen, Güven Kıraç , Meltem Cumbul, Ezgi Mola, Engin Öztürk, Burcu Kutluk ve daha birçok ünlü isim gönüllü olarak kamera karşısına geçti. Seçmeni oy vermeye ve sandığa sahip çıkmaya davet eden videoda oyuncuların 7 Haziran sabahı oy verme süreci canlandırılırken, oy vermenin ve sandık denetiminin önemi vurgulanıyor.

45 İLDE 120 BİN HEDEF

Yönetmenliğini Bora Tarhan'ın yaptığı Oy'una Sahip Çık videosunda, ünlü oyuncuların bir kısmı 7 Haziran sabahı ilk iş olarak oylarını vermeye giderken bir bölümü de sandıkların başında gözetmenlik yaparak oylara sahip çıkacak. Daha önce yapılan seçimlerde de benzer çalışmalar kamuoyunda bilinci arttırmayı hedefleyen oyuncu kadrosu bu kez de 45 ilde 120 bin sandık gönüllüsüyle sandıklara ve seçmenin oylarına sahip çıkmayı hedefleyen Oy ve Ötesi'ne destek veriyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler