MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl coşkusu sosyal medyanın gündeminde... Ünlü isimler bugüne özel paylaşımlarda bulundu.

Bugün Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yılı… Milletçe Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu olduğumuz bu zaferin minnetini yaşıyor ve vatan uğrunda ölmüş tüm şehitlerimize rahmetle anıyoruz. Zafer Bayramı'nın coşkusu sosyal medyada da meydanlarda da kendini hissettirmeye başladı. Sanat ve magazin dünyasının ünlü isimler de sosyal medya hesapşarından Ata'ya minnet ve özlemini paylaştı.

MUSTAFA CECELİ

-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Allah vatanımızı sonsuza kadar muvaffak eylesin. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizin bütünlüğü için bugüne kadar canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.

CENGİZ COŞKUN

-

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu al bayrağın altında hür olarak yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi minnet ve rahmet ile anıyor...tarihi şanlı zaferlerle dolu büyük milletimin 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum.


ECE GÜRSEL

-
Asil ulvi bir karakter, tesadaf veya teveccüh eseri değildir. Sürekli çalışmasının, dürüst düşünmenin ve bu gayeye varmak için yapılan bir fikir mücadelesinin neticesidir..."30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

ATA DEMİRER

-
İzindeyiz

CEM YILMAZ

-
Cumhuriyetimiz yolunda,güzel günlerimiz için hayatlarını vermiş tüm büyüklerimizi saygıyla anıyorum.23 Nisan Cem Yılmaz, 19 Mayıs Ozan Güven ve 30 Ağustos Zafer Algöz... doğum günlerimiz ! Nice yıllar Zafer Abimiz ! Doğruluk bizim kaderimiz.

IVANA SERT

-
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

DENİZ AKKAYA

-
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun güzel ülkemin güzel insanları

PELİN KARAHAN

-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

SEDEF AVCI

-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

ÖZGE ULUSOY

-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun... Atam izindeyiz..

ÖYKÜ ÇELİK

-
30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun


Vitrin


En Çok Aranan Haberler