MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Unutma Beni finali ertelendi

Fox ekranlarının final yapacağı söylenen dizisi Unutma Beni ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Unutma Beni yeni sezonda da kaldığı yerden devam edecek.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan ve 7 sezondur ekrana gelen günlük dizi Unutma Beni 8. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek . Başrollerini Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Edebali, Olcay Kavuzlu, Elif Şanlı, Füsun Günuğur ve Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun paylaştığı Unutma Beni finali Haziran ayında yapılacaktı ancak yapım şirketi dizinin yeni bölümleriyle Fox TV'de ekrana gelmeye devam edeceğini açıkladı.

1450 bölümden fazla yayınlanan dizinin yapım şirketi Focus Film bu iddialara kişisel sosyal medya hesabında son noktayı koydu. Yapım şirketi dizinin yeni bölümleriyle Fox TV'de ekrana gelmeye devam edeceğini açıkladı.

UNUTMA BENİ 8. SEZONU İLE DEVAM EDECEK

"Değerli Basın mensupları ve saygıdeğer "Unutma Beni" dizisiizleyicileri, 2 gündür basında yer alan "Unutma Beni bitiyor!" ve benzeri başlıklı yapılan haberler asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Çekimlerine süratle devam edilen ve tüm ekibimizin sizlere daha güzel bölümler hazırlamak üzere çabaladığı bu günlerde böyle haberlerin çıkması hem bizleri hem de tüm Unutma Beni dizisi ekibini derinden üzmüştür. Dizinin yapım şirketi olarak bizler, siz değerli izleyicilerimize dizimizin Fox TV de, aynı saatte, aynı gününde yayınlanmaya devam edeceğini bildirmek istiyoruz. Hakkımızda yazılabilecek herhangi bir yazıdan önce doğru bilgiyi alabilmek adına tarafımıza sorulmasını ve doğruyu yansıtmayan haberlerle kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesini önemle rica ederiz."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler