MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Urfalıyam Ezelden 9. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Başrollerini Bülent İnal ve Öykü Gürman'ın paylaştığı Urfalıyam Ezelden son bölümü cumartesi akşamı ekrana geldi. Urfalıyam Ezelden 9. bölümde Cemal ve Selva hayatlarının kararını vermek zorunda kalıyor.

Ekranların sevilen dizisi Urfalıyam Ezelden 9. bölümüyle ekran karşısına çıktı. Son bölümde Cemal'in kararı merak uyandırdı. Cemal ve Selva'nın boşanma ihtimali diziye damga vurdu. Urfalıyam Ezelden son bölümü soluksuz izlendi. Sevilen dizi Urfalıyam Ezelden 9. bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00'da izleyenleriyle buluştu

Urfalıyam Ezelden son bölümde Selva ve Cemal hayatlarının en büyük sınavını verdi. Boşanmanın eşiğinde olan ikili, o eşiği geçecek mi merak edildi. Selva, Duran ağa'nın evinde özlediği aile sıcaklığını ararken, Küçük Halil her geçen gün Duran'la daha da yakınlaştı. Urfalıyam Ezelden son bölümde Yanık Memed ve Türkan Hanım birbirlerini daha sık görmeye başladılar.

Yanık Memed Urfalıyam Ezelden son bölümde Cemal ve Selva'nın ayrılığına nasıl tepki gösterdi? Cemal ailesine Selva ile boşanacağını açıklayacak mı? Duran Ağa, Selva ve Cemal' in boşanmasınından nasıl bir çıkar sağlayacak? Cemal ve Ceylan uzun zaman sonra başbaşa kaldıklarında neler yaşayacaklar? Selva, Cemal'in yokluğunda neler yaşayacak? Sorularının yanıtı cumartesi akşamı belli oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler