MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Urfalıyam Ezelden final bölümüyle ekrana veda etti

Kanal D'de bekleni veremeyip Star Tv'ye transfer olan Urfalıyam Ezelden final yaptı. Urfalıyam Ezelden final bölümüyle ekranlara veda etti. Güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde bekleneni veremeyen dizi sona erdi.

Urfalıyam Ezelden 10. bölümüyle izleyiciyle son kez buluştu.. Sezon başında Kanal D'de başlayıp ardından Star Tv ekranlarına geçen Urfalıyam Ezelden reytinglerde bekleneni yakalayamayınca dizinin yapımcısı final kararı aldı. Son bölüm her zamanki gibi yeni gelişmelere sahne olurken izleyici final bölümünde koltuklarına kitlendi. Oyuncu kadrosunda Settar Tanrıöğen, Bülent İnal, Öykü Gürman, Dolunay Soysert gibi isimlerin bulunduğu Urfalıyam Ezelden final bölümü 27 Aralık akşamı yayınlandı.

Urfalıyam Ezelden final bölümünde Ceylan'ın kararı merak uyandırdı. Finalde Yanık Memet ve oğulları aşklarının peşinden koştu. Yanık Memed ve Türkan Hanım birbirlerini daha sık görmeye başladı. Cemal ise Urfalıyam Ezelden son bölümde istediği sona ulaştı mı merak edildi. Finalde Kadir ve Kevser için, Çetin ve Hale için ve Selahattin Damla için aşk içinde yandı. Dizinin finali aşk içinde sonlanıyor. Yüzü gülmeyen Selva bu bölümde yarına umutla baktı. Ceylan ise Urfalıyam Ezelden finalde aşkının pesinden sürüklenirken, hastanelik oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler