MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Urfalıyam Ezelden son bölümü dün akşam ekrana geldi

Urfalıyam Ezelden dizisi artık yeni kanalı Star Tv'de ekrana geldi. Merakla beklenen Urfalıyam Ezelden 6. bölümde Ceylan Cemal'in evli olduğunu öğrendi ve Cemal'den uzaklaşma kararı aldı.

Yayın hayatına Kanal D ekranlarında başlayan Urfalıyam Ezelden dizisi artık izleyicilerle Star Tv ekranlarından buluşacak. Settar Tanrıöğen, Bülent İnal, Öykü Gürman, Dolunay Soysert, Menderes Samancılar ve Meral Çetinkaya'nın kadrosunda yer aldığı, Gold Film'in yapımını üstlendiği Urfalıyam Ezelden 6. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde Ceylan Cemal'in evli olduğunu öğrendi ve karar vermek zorunda kaldı. Öte yandan bir süredir hapiste olan Çetin'in tahliye olması ise tüm aileyi sevindirdi. Saat 20.00'da yayınlanan Urfalıyam Ezelden son bölümüyle yeniden izleyici karşısına çıktı.

Urfalıyam Ezelden 6. bölümde Ceylan Cemal'in evli olduğunu öğrendi. Cemal'in hayatında yer alırsa nelerle karşı karşıya kalacağının kritiğini yapan Ceylan Cemal'den uzaklaşmaya gönlü el vermese de karar vermek zorunda kaldı. Cemal'in karısı Selva ise Ceylan ile kocasını bir arada gördü. Bunun üzerine Cemal'e yüklenen Selva karşılığında aldığı tepkiyle sarsıldı.

Öte yandan Çetin'in davası görüldü ve tahliye olmasına karar verildi. Çetin'in tahliyesi herkesi çok sevindirdi. Ceylan yaşananların ardından Cemal'den uzaklaştı ve Türkan ile bir hayat kurdu ancak kader onları yeniden bir araya getirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler