MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Urfalıyam Ezelden son bölümü nefes kesti

Star Tv'nin yeni transferlerinden Urfalıyam Ezelden son bölümü ekran başındaki izleyecilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Son bölümde Selva'nın evi terk edişi herkesi üzdü.

Ekranların sevilen ve gerçekçi olduğu nedeniyle izlenen dizisi Urfalıyam Ezelden 6 Aralık akşamı izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Selva evi terk etti, olaylar eksik olmadı. Cemal ise Selva'yı geri getirmek için elinden geleni yaptı. Urfalıyam Ezelden son bölümü cumartesi 20.00'de ekrana geldi.

Urfalıyam Ezelden son bölümde Cemal evi terk eden Selva'yı geri getirmek için Duran'ın evine gitti. Selva ise Cemal'in gelişine kendini hazırladı. Yıllardır biriktirdiklerini neredeyse haykırarak söyledi Cemal'e. Cemal bunları evde konuşmak istese de Selva'nın kararı kesindi. Eve dönmeyekti, Halil'le birlikte Duran'ın evinde yaşayacaktı.

Selva'nın evden gidişi ile tüm aile yıkıldı. En çok da Memed. Halil'in gidişi adamı hem üzdü, hem de sağlığını bozdu. Tüm bunlara şahit olan Cemal ise bir çözüm bulmak için her yolu denedi. Ceylan kariyer basamaklarını hızla tırmanırken Cemal için yaptığı bir iyilikten dolayı çok büyük zarar gördü. Urfalıyam Ezelden son bölümde Cemal Selva'yı eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı ancak Selva sığıntı olduğunu düşündüğü bir eve geri dönmeyi reddetti. Cemal için tek çözüm yolu kaldı. Selva'ya söylediğinde Selva hayatının şokunu yaşayacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler