MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Usta'nın Hikayesi' hayranlarını ikiye böldü

Gülben Ergen'in Beyaz TV'de Başbakan Erdoğan için hazırlanan 'Usta'nın Hikayesi' adlı belgeselinde yer alması hayranlarını ikiye böldü.

Şarkıcının, Başbakanla daha önce çekilmiş pozunun altına sorduğu iki soruyu Instagram hesabında paylaşması 1215 kişi tarafından beğenilirken, rekor sayıda yorum aldı.

Gülben Ergen'in, Başbakan'la birlikte 2008 yılında çekilmiş fotoğraflarına takipçilerinden büyük tepki geldi.

1215 kişinin beğendiği fotoğraf, 578 kişi tarafından yorumlanarak adeta rekor kırdı.

Çoğu takipçisi Gülben Ergen'i reklam yapmakla suçlarken, bazıları da ünlü şarkıcıyı takibinden çıkaracağını yazdı.

Gülben Ergen fotoğrafın altına şu metni yazmıştı:

Merhaba size bir vatandaş olarak, bir anne olarak, bir dernek başkanı olarak ve bir sanatçı olarak soru sorabildiğim için çok mutluyum öncelikle bunun için teşekkür ederim.

Sizinle her karşılaştığımızda böyle bir elimi sıkı sıkı tutup tokalaştığımızda oğullarımın bizzat isimlerini zikrederek nasıl olduklarını soruşunuzdan ve arabasının bagajında çocuklar gülsün diye her zaman oyuncak bulunduran bir başbakanımız oluşunuzdan cesaret alarak "Okul öncesi eğitimin öneminin farkındalığını anlatan, şimdiye kadar 14 anaokulu açan derneğimiz Çocuklar Gülsün Diye hakkında ne düşündüğünüzü sormak isterim.

Çünkü eğitimin ilk temeli olan okul öncesi eğitimin önemi daha da çoğalabilmek için maddi değil ama manevi desteğinizi beklerim acaba bu mümkün mü?"

Evet bu sorum bir vatandaş ve bir anne olaraktı. İzninizle şimdi 2. Sorumu soracağım bir sanatçı olarak "Kitle iletişimine çok önem veren bir lider olarak kitlelerin bir araya geldiği Rumeli Hisarı gibi bu muhteşem konser mekanlarımızın birer birer yok olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Biz çok üzülüyoruz, dinleyici de çok üzülüyor, sizin fikrinizi merak ediyorum, tekrar teşekkür ediyorum."

Gülben Ergen bu yazdıklarından sonra çok sayıda yorum aldı. Sorularını beğenenlerin yanında tepki gösterenler de oldu. İşte o tepkilerden birkaçı...

Gezi Parkı olaylarında neden yoktunuz. Rumelihisarı daha mı önemli?
Yakışmadı millet dansöz olmuş. Kıvır Kıvır
Başkasının üzerinden reklam yapmayı iyi bilir Gülben Ergen. Bugünkü gazetelerin bir kısmında yerini almıştır bile...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Geziyi destekleyen biri bunu nasıl yazar?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler