MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin son bölüm izle : Vatanım Sensin 28. son bölümünde Cevdet'in ovaya karşı planı ne?

Vatanım Sensin son bölüm internetten izlenebilir durumda. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde, Vasili, Leon'un aklını çelmeye çalışıyor, Azize, Hilal'in itirafı karşısında onu görmezden gelmeye çalışıyor. Şaşırsa da, üzerine pek fazla düşünmeden hayatına devam edecek.

Vatanım Sensin son bölüm, tam da tahmin edildiği gibi devam etti. Vasili, Leon'un hayatını tehdit ediyor, ölüm ya da dediklerini yapma arasında iki seçenek sunuyor. Leon'u bu bölümde biraz içten pazarlıklı gördük ve Vasili'nin söylediklerini yapacağı ve tehditlere gözyumacağı gibi görülse de, Leon, bu konuda Cevdet'ten yardım isteyecek gibi görünüyor.

Bir diğer taraftan, Vatanım Sensin son bölümde Azize - Hilal konuşmaları devam ediyor. Vatanım Sensin son bölüm fragmanına bakılırsa, son bölümde Vatanım Sensin fragmanında görüldüğü gibi, Azize'nin Cevdet ile aynı tarafa yönelmesi biraz daha zaman alacak gibi.

Vatanım Sensin son bölümünde gözler Leon ve Cevdet'in üzerinde!


Leon, hayatta kalabilmek için babası Vasili ile 'sözde' bir anlaşma yapıyor. Türklerin içine sızarak planlarını öğrenmesi gerekli. Fakat herkes Leon'dan şüphelenmeye başladı. Çok önemli bir havadis için ihtiyaç duyulan an telgrafın bozulması tüm gözleri Leon üzerine yönlendirir. Keza, Leon'un bir yandan da bu bilgileri Cevdet'e sızdırdığı kamuoyu tarafından sık sık dile getirilip tartışılıyor. İlerleyen bölümlerde, Leon ile ilgili çok farklı gerçekleri öğrenebiliriz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler