MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Wilma Elles'in annesi Veronika Elles hayatını kaybetti

Geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olan güzel oyuncu Wilma Elles annesini kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Veronika Elles tedavi gördüğü Almanya'da yaşam mücadelesini kaybetti.

Her fırsatta annesine olan büyük aşkını dile getiren Wilma Elles annesini kaybetti.

Geçtiğimiz ay Alman vatandaşlığından Türk vatandaşlığına geçen Wilma Elles, Kerem Gögüş'le evliliğinden olan ikiz bebeklerinin fotoğrafını önceki gün annesinin de yer aldığı bir pozla Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Aradan 1 gün sonra Elles annesini kaybetti. Şimdi ise geriye bu fotoğraftaki anılar kaldı. Veronika Elles bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Elles'in ikiz bebeklerin isimleri Erkeğin adı Milat Aristo Kerem, kızın da Melodi Bita Oleka.

Annesini kaybeden ünlü oyuncu annelik heyecanını şu sözlerle anlatmıştı:'
Normal doğum için 30 saat sancı çektim ama bebeklerim sezaryenle doğdu. Annelik hayattaki en büyük mucizenin parçası olmak gibi. Onları emzirdiğim için diyet yapmıyorum.'

'Kızım bana oğlum babasına benziyor. 28 yaşımdayım tam zamanında anne oldum. Şu an Almanya'dayız Çarşamba günü İstanbul'a dönüyoruz.'"Kerem'le kızımız ve oğlumuza, bir Türk bir de uluslararası olmak üzere iki isim vereceğiz"

Anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti?(Arşiv)
Artık daha güçlüyüm, duygusalım, her konuda kendimi daha zengin hissediyorum. Daha önce fark etmiyorsunuz ama eksiksiniz. Çocuğunuz olduğunda kendinizi tam hissediyorsunuz. Anne olmak çok güzel bir duygu. Çok güzel bir değişim yaşıyorsunuz. Aslında bir taraftan da gençleşiyorsunuz, her şeyi yeniden görüp öğreniyorsunuz. Çocuklarınızla her şeyi yeni baştan yaşayıp keşfediyorsunuz ve gözleriniz ışıl ışıl oluyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler