MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağmur Ünal'dan Sercan Badur hakkındaki iddialara flash yanıt

Türkan Şoray'ın yeni filminin başrol oyuncusu Sercan Badur'u Yağmur Ünal ile tartıştığı için kadrodan çıkardığı haberleri sosyal ve yazılı medyada yer almıştı. Uzun zamandır medyada yer alan bu haberlere açıklama Yağmur Ünal'dan geldi.

Türkan Şoray'ın yönetmenliğini, kızı Yağmur Ünal'ın ise yapımcılığını yaptığı Eski Köye Yeni Adet" filminin başrol oyuncusu "Sercan Badur" ile ilgili iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Türkan Şoray için "Sercan Badur'u kızı Yağmur Ünal ile tartıştı diye kadro dışı bıraktı." gibi haberler, sosyal ve yazılı medyada hızla yayılmıştı. Sercan Badur'un çekimler esnasında kaprisleriyle de Türk Sineması'nın usta ismi Türkan Şoray'ı çileden çıkarttığı, söz konusu haberlerde yer almıştı.

"HABERLER TAMAMEN UYDURMADIR"

'Eski Köye Yeni Adet ' filminde gerginlik yaşandığı, Sercan Badur'un Türkan Şoray taradından kadro dışı bırakıldığı gibi haberlere filmde yapımcı olan aynı zamanda rol de alan Yağmur Ünal'dan açıklama geldi. İddiaların taraflarından olan Yağmur Ünal, bir açıklama yaptı: "Değerli Basın Mensubu, yapım şirketi olarak tarihlerimiz uymadığı için Sercan Badur ile çalışamadık. Çıkan haber tamamen uydurmadır. Kolaylıklar diler, ilginize teşekkür ederiz."

SERCAN BADUR KİMDİR?

30 Ekim 1990 doğumlu olan Sercan Badur, Mimarsinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okumuştur. İlk olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dönem dizisinde ekrana gelen Sercan Badur, Necati rolüyle dikkat çekmiştir. Oyunculuğunun yanı sıra; Pop Kek, Turkcell Vınn, Panda Dondurma, Coca Cola reklam filmlerinde de yer alan oyuncunun yer aldığı diziler ve karakterler şunlardır: (2014) Güllerin Savaşı - Cihan Sipahi, (2012) Son Yaz Balkanlar 1912 - Ali, (2012) Canımın İçi - Kaya.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler