MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalın ihaneti affetmedi

Şarkıcı Yalın, 3 yıl sonra yine ihanete uğradı. Daha önceki aşkını en yakın dostuna kaptıran Yalın, 1,5 yıldır ilişki yaşadığı sevgilisinden de ihanet sebebiyle ayrıldı.

Romantik şarkıların sevilen sesi Yalın, sevgilisinin ihaneti nedeniyle ayrıldı. Geçen yaz Bodrum tatilindeki samimi görüntüleri basına yansıyan Yalın'ın evlenmeyi de düşündüğü konuşulan Hazal Emre'yle ani bir kararla ayrıldığı ortaya çıktı.

Yalın Hazal Emre ayrılığındaki çarpıcı iddia kulaktan kulağa dolaşıyor. Buna göre Hazal Emre, arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği mekanda ünlü bir dizinin yakışıklı başrol oyuncusuyla tanıştı ve samimiyeti ilerletti. Bu durumun Yalın'ın kulağına gitmesi ile çiftin arası bozuldu. Çok sinirlenen Yalın, kavga ettiği genç kızla yollarını ayırdı.

3 YIL ÖNCEKİ İHANET

Yalın'ın yaşadığı ihanet ilk değil. Yakışıklı şarkıcı 3 yıl önce de bir partide tanıştığı Beren Saat'ten çok hoşlanmış, bu durumu o dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen, sık sık beraber gece eğlencesine çıktığı Kenan Doğulu'ya söylemişti. Ancak Kenan Doğulu arkadaşından önce davranıp Beren Saat ile yakınalaşınca Yalın şoke olmuş, bu olayın ardından Kenan Doğulu'yla arkadaşlığını bitirmişti.

YALIN KİMDİR?
1980 yılında doğan Yalın'ın asıl adı Hüseyin Yalın'dır. Şarkıcılığında yanında söz yazarlığı da yapan Yalın, 2004 yılında çıkış yaptığı Zalim şarkısıyla tanınmıştır. İlkokul yıllarında pilot olmak isteyen Yalın'ın müziğe ilgisi babasının evde ona, gitarıyla Gipsy Kings ve Enrico Macias şarkıları çalmasıyla başladı. İlk bestelerini Saint Michel Fransız Lisesi'nde okurken, Yurdaer Doğulu ve Doğan Canku Müzik Okulları'nda gitar dersleri alırken yapmaya başlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başladığı dönemde beste çalışmalarını hızlandırmış ve albüm yolunda ilk adımları atmıştır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler