MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yasemen Saylar ve Semih Kaya aşkı şaşırttı

Galatasara'ın eski oyuncusu Yasemen Saylar ve Galatasaray'a gönlünü veren bir diğer isim Milli Futbolcu Semih Kaya AGÜ ile oynanan final maçını birlikte izledi, ikilinin bir süredir birlikte olduğu öğrenildi.

Galatasaray ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) arasında oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçını Galatasaray futbol takımının bayrak oyuncusu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ismi Semih Kaya, mücadeleyi takip ederken yanında ise sarı-kırmızılı takımın eski oyuncularından olan ve şu anda Hatay Büyükşehir Belediye formasını giyen basketbolcu Yasemen Saylar vardı.

Galatasaray altyapısında yetişen, A takıma kadar yükselen ve hatta milli formayı da sırtlarına geçiren Yasemen Saylar ve Semih Kaya'yı birlikte görenler şaşkınlık yaşadı. İlk kez birlikte görüntülenen çiftin bir süredir birlikte olduğu öğrenilirken ortak aşkları olan Galatasaray'ın maçına gelmeleri de sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

YASEMEN SAYLAR KİMDİR?

7 Eylül 1990'da doğan Yasemen Saylar, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray'da oynamaktadır. Guard pozisyonunda görev almaktadır. Eurobasket Women 2009'a katılan Türkiye Kadın Millî Basketbol Takımı'nın kadrosunda yer aldı. Turnuva boyunca üç karşılaşmada oyuna dâhil oldu. Şampiyonayı 1,3 sayı 0,7 ribaunt ve 0,3 asist ortalaması ile tamamladı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler