MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaz'ın Öyküsü ilk bölümü şok karşılaşma sahnesi

Farklı konusuyla dikkat çeken Yaz'ın Öyküsü 1. bölümü 5 Temmuz Pazar akşamı ekranlara geldi. Merakla beklenen Yaz'ın Öyküsü ilk bölümüne Yaz ve ailesinin karşılaşma sahnesi damga vurdu.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kanal D ekranlarına damga vurması beklenen Yaz'ın Öyküsü ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına çııktı. Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Yaz'ın Öyküsü, yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük isteği özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz'ın birden değişen hayatını anlatıyor. Dizinin ilk bölümünde; doğum sırasında kaybettiği kızının peşine düşen Umut, henüz 18 yaşındayken Mert'le yaşadığı tek gecelik birliktelikten olan kızının, Mert'in babası Doğu tarafından ölü gösterildiğini öğrendi ve macera başladı. Yaz'ın Öyküsü 1. bölümü iddialı sahneleriyle 5 Temmuz Pazar akşamı ekranlara geldi.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Yazın Öyküsü 1. bölümünde; yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük motivasyonu özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz'ın bu hayali, yurtta da sorun çıkarması yüzünden erkene aldı. Tam da işlerin sarpa sardığı bir anda gerçekleşti. Bir anda kendilerini köşeye sıkışmış bulan Yaz ve Ekim; Caner ve Ferhat'la yurt dışına, Almanya'ya kaçma planlarını harekete geçirmeye başladılar. Bu sırada, yakın arkadaşı Ekim'in her sabah izlediği, Yaz'ın da zerre kadar sevmediği Umut Erpek'in meşhur "Umudunu Kaybetme" programında Yaz'ın bilmediği, göremediği bir olay cereyan etti. Umut Erpek'i canlı yayında arayan bir hemşire, Umut'a 18 yıl önce ölü doğduğu kızının aslında hayatta olduğunu ve adı Yaz olan bu kızın, çocuk esirgemeye verildiğini söyledi. Yaz'ın Öyküsü ilk bölümünde geçmişte doğum sırasında kaybettiği kızının peşine düşen Umut, henüz 18 yaşındayken Mert'le yaşadığı tek gecelik birliktelikten olan kızının, Mert'in babası Doğu tarafından ölü gösterildiğini öğrendi. Bu süreçte yıllarca nefretini diri tuttuğu, geçmişte kendisini hamileyken yarı yolda bırakıp giden Mert'le karşılaşan Umut için sert yüzleşmeler gerçekleşti.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ OYUNCULARI

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve tek hayali özgürlüğüne kavuşmak olan Yaz'ın hikayesinin konu alındığı dizinin çekimleri İstanbul'da başladı. Yaz'ın annesi Umut karakterini Vildan Atasever, babası Mert'i Tansel Öngel, Yaz'ı ise Ece Çeşmioğlu canlandırırken; Çağdaş Onur Öztürk ise Umut'a aşık televizyon yapımcısı Tunç karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler