MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaz'ın Öyküsü son bölümde düğüne polis baskını

Yaz'ın Öyküsü son bölümü nefes kesen sahneleriyle izleyicilerini ekrana bağladı. Farklı konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Yaz'ın Öyküsü 10. bölümünde Umut, Mert'in teklifini reddedip, Tunç ile nikah masasına oturdu ancak çifti bir sürpriz bekliyordu. İşte, Yaz'ın Öyküsü son bölümde yaşananlar!

Kanal D ekranlarının yaz sezonunda başlayan dizisi Yaz'ın Öyküsü 10. bölümü ekran başındakilerin nefesini kesecek gelişmeleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Umut, Mert'in teklifini reddediyor ve Tunç ile nikah masasına oturuyor. Ancak, Tunç-Umut çiftini nikah masasında kötü bir sürpriz bekliyor. Başrollerini Vildan Vatansever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı Yaz'ın Öyküsü 10. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 10. BÖLÜM ÖZETİ

Yazın Öyküsü son bölümde; Mert'i sert bir dille reddeden Umut, Tunç'la evlenmeye kararlıydı. Yaz'ın Ekim hakkındaki gerçekleri görmesiyle ikili arasında büyük bir tartışma yaşandı. Tunç'un Yaz'ı araştırdığından haberdar olan Mert, ne olduğunu anlamak için var olan fotoğrafın peşine düştü ve Ekim'in aslında kim olduğunu öğrendi. Yazın Öyküsü 10. bölümünde Ege'nin Tunç ile ilgili bazı detayları birleştirmesi çok büyük hayal kırıklığı yaşamasına ve babasını kimin yaraladığını anlamasına sebep oldu. Sonunda Tunç ve Umut'un nikah günü geldi. Ancak polislerin düğüne gelmesiyle her şey bir anda alt üst oldu.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ'NDEN ÜZÜCÜ HABER

Kanal D'de yayınlamaya başlayan ve istenilen reytinglere ulaşamayan Yaz'ın Öyküsü; veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in paylaştığı dizi, yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük motivasyonu özgürleşip kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz'ın mücadelesini ekrana getiren Yaz'ın Öyküsü 13. bölümüyle Eylül sonunda bitecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler